FOTO Mihaela Rădulescu are un regret: "Orice-ar fi, nu renunţ la..."

mihaela_radulescu_2.jpg

mihaela radulescu regrete copil despartire
Mihaela Rădulescu regretă anii în care fiul ei era mic şi îi cerea mereu ajutorul
Foto: a1.ro

Este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât şi personal. Mihaela Rădulescu (45 de ani) are un copil de care e mândră, un iubit celebru, duce o viaţă liniştită la Monaco, iar afacerile îi merg din plin. Totuşi, ceva îi umbreşte viaţa: vedeta a mărturisit care este marele ai regret.

De curând, frumoasa prezentatoare de televiziune a publicat, pe contul personal de Facebook, câteva fotografii recente, în care apare alături de fiul ei, Ayan (11 ani). Într-un moment de nostalgie, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că îi este nespus de dor de vremurile în care micuţul avea nevoie de ajutorul ei: “Orice-ar fi, nu renunţ la sărutul de trezire şi nici la cel de ieşit din casă, chiar dacă acum pleacă singur la şcoală şi se încheie singur la pantofi... Of, mi-e dor de vremurile în care trebuia să-l învăţ tot şi să-l ajut cu toate... Ba mă bucur că a crescut, ba, ştiţi voi, mamelor, ce zic eu aici, cu emoţie şi iubire... O zi frumoasă tuturor!”, a scris Mihaela Rădulescu pe reţeaua de socalizare.

miha_1.jpg

mihaela radulescu regret ayan copil
Mihaela Rădulescu, la primele ore ale dimineţii, alături de fiul ei, Ayan
Foto: Arhivă personală

Reacţiile fanilor nu au întârziat să apară: "Doamne, cât îți seamănă! Dumnezeu să îl țină sănătos, să te bucuri de el", "Câtă emoţie în această îmbrăţişare!", "Ayan e cel mai frumos băiat din lume!", "Să-ţi trăiască, eşti o mamă deosebită şi ai un copil deosebit", "Orice femeie, chiar dacă e vedetă, dacă vrea să fie o mamă adevărată, trăieşte aceleaşi emoţii, bucurii şi împliniri ca oricare dintre noi, mamele obişnuite. Felicitări, Mihaela, că poţi fi şi mamă, şi vedetă, în acelaşi timp!", i-au scris admiratorii pe Facebook.

miha_2.jpg

mihaela radulescu regret ayan copil
Ayan este cel mai important bărbat din viaţa Mihaelei Rădulescu
Foto: Arhivă personală

De câţiva ani, Mihaela Rădulescu locuieşte la Monaco, fiind mereu atentă la educaţia fiului ei, Ayan. După şase ani de relaţie cu Dani Oţil, Mihaela Rădulescu trăieşte, în prezent, o nouă poveste de dragoste alături de pilotul austriac Felix Baumgartner (45 de ani).

01-front-raduleasca-felix.jpg

mihaela radulescu iubit regret ayan copil
Mihaela Rădulescu, alături de Felix Baumgartner, pilotul austriac devenit cunoscut după ce a sărit de la 39 kilometri înălţime
Foto: Getty Images
Loading...
 
 

Citește și

  • Și-a asumat cu nonșalanță relațiile care i-au dat fiori sau au umplut-o de fericire, a vorbit deschis despre viața ei, dar nu are nicio taină de ascuns nici când vine vorba de operații estetice.

  • mihaela radulescu

    Vedetele parcă au „îngheţat”, iar efectul nu este cauzat de temperaturile sub zero grade, ci de intervenţiile estetice la care au recurs pentru a părea mai tinere. Un eveniment cu ştaif a fost un bun prilej de etalare a investiţiilor, iar Mihaela Rădulescu a fost cea mai ”scumpă” dintre toate. Se pare că doar dantură a costat-o aproape 10.000 de euro.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1