FOTO Iuliana Pepene, în costum de baie! Uite ce corp perfect ascunde sub sacoul de la știri!

iuliana-pepene2.jpg

Iuliana Pepene prezintă Observator Matinal, de la Antena 1

"Bomba de energie", așa cum este supranumită prezentatoarea jurnalului Observator Matinal, difuzat de luni până vineri, la Antena 1, a fost în centrul atenției pe Litoral.

Iuliana Pepene (32 de ani) a lăsat aglomerația din Capitală și a dat o fugă până la mare, weekendul trecut, unde s-a relaxat, a făcut plajă și s-a bălăcit în pa sărată. Apariția ei a fost ca un val răcoritor pe plaja încinsă! Blondina cu ochii verzi are un trup amețitor. Picioare lungi, decolteu natural și generos, o siluetă de puștoaică.

iuliana-pepene.jpg

Iuliana Pepene a făcut ravagii pe Litoral

Iuliana Pepene arată precum un manechin, așa că dacă va lăsa vreodată pupitrul de știri, ar face o cariera bună în domeniul modei. După cum se știe, jurnalista este pasionată de sport, de lumea auto moto și se pregătește intens pentru a obține permisul pentru categoria A.

iuliana-pepene1.jpg

Iuliana Pepene, 32 de ani, nu are intervenții estetice
foto: Facebook

"Lumea auto-moto îmi este slăbiciune, pasiune hobby. Nu lipsesc de la saloanele auto, fie de la Frankfurt, Paris ori Geneva. Pe lista mea de dorințe e notată și o emisiune cu și despre mașini”, spunea, la un moment dat, frumoasa jurnalistă. 

Citește și:

Iuliana Pepene, aniversare în izolare, cu iubitul. Cine este norocosul

Iuliana Pepene a învăţat să se bucure de lucrurile simple în Thailanda: «Nu ai nevoie de mult ca să fii fericit»

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1