FOTO! Îți vine să crezi? Velea a fost olimpic la matematică!

velea.jpg

Alex Velea, actualul iubit al Antoniei

E posibil, oare, ca băiatul rău cu multe tatuaje care e astăzi unul dintre cei mai în vogă soliști să fi fost un tocilar? Nu! Dar Alex Velea a reușit, totuși, să aibă performanțe remarcabile la învățătură, deși avea multe absențe nemotivate de la orele de curs. „A fost olimpic la matematică”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, un fost profesor de-al artistului.

Alex Velea a vrut să le cânte bobocilor în prima zi de școală. Și nu oriunde, ci la școala „Mihai Eminescu” din cartierul Lăpuș (Craiova), unde a învățat și el, până acum 16 ani. Le-a făcut o surpriză pe măsură, elevilor, la deschiderea anului școlar. A cântat în curtea școlii împreună cu trupa sa, le-a făcut micuților cadou tricouri și a împărțit sute de autografe. Ploaia care s-a pornit, la un moment dat, nu i-a îndepărtat pe elevi. Mai mult, tot cartierul s-a adunat în zonă, iar oamenii ieșiți pe la balcoane au asitat și ei la miniconcertul lui Velea.

SUPERgalerie foto de la concertul dat de Alex Velea la deschiderea anului de studii, la școala „Mihai Eminescu” din Craiova, acolo unde a studiat în copilărie:

 • Artistul s-a întors la școala „Mihai Eminescu” unde a studiat în copilărie, de data aceasta pentru a susține un recital
  foto: Sofia Prejbeanu
 • Artistul a cântat melodiile care l-au consacrat, dar și cel mai nou hit, „Din vina ta”
  foto: Sofia Prejbeanu
 • Elevii și câțiva părinți au stat în picioare în fața scenei, chiar dacă a început să plouă la un moment dat...
  foto: Sofia Prejbeanu
 • Alex velea a concertat la deschiderea anului de studii la școala „Mihai Eminescu” din Craiova
  foto: Sofia Prejbeanu
 • La blocurile din vecinătatea școlii, oamenii au ieșit la balcoane, pentru a urmări spectacolul oferit de Velea
  foto: Sofia Prejbeanu
 • Solistul a oferit un spectacol pe conste
  foto: Sofia Prejbeanu
 • După concert, Velea a fost întâmpinat de fanii din public, care i-au cerut autografe
  foto: Sofia Prejbeanu
 • Un admirator i-a sărit de gât și l-a îmbrățișat
  foto: Sofia Prejbeanu
 • După ce a semnat zeci de autografe, Velea a plecat să se vadă cu Antonia
  foto: Sofia Prejbeanu
 • Maximize

1/9

Mândru nevoie-mare, cântărețul s-a lăsat apoi îmbrățișat și lăudat de foștii profesori, care au avut numai lucruri bune de spus la adresa lui. „A învățat bine. Chiar dacă i-a plăcut mai mult muzica s-a ținut de școală. A muncit foarte mult și a fost olimpic la matematică. Sperăm să devină o tradiție și să vină să ne cânte în fiecare an”, a spus profesorul de matematică al lui Velea.

După câteva ore, artistul s-a urcat grăbit în mașină, nu înainte de le spune celor prezenți că îl așteaptă Antonia înăuntru.

Uite aici cel mai recent single al lui Alex Velea, „Din vina ta”:

Loading...
 
 

Citește și

 • De-aia nu e bine să-ţi faci tatuaj decât dacă eşti sigur că te reprezintă pe viaţă. În caz contrar, va fi mai greu să renunţi la el. Alex Velea credea, prin 2010, că Ana e marea lui iubire şi şi-a tatuat chipul ei pe braţul stâng. Exact acolo unde pune acum capul seara, să doarmă, Antonia, actuala iubită. Nu e prea plăcut pentru ei, cu siguranţă. E timpul pentru Velea să ia măsuri.

 • Evenimentul de vineri seara de la Braşov, Romanian Music Awards, a adus pe covorul roşu floarea artiştilor de la noi din ţară. Nu puteau lipsi Alex Velea şi Antonia, care au venit ţinându-se de mână şi au arătat tuturor ce fericiţi sunt că vor deveni părinţi.

 • Banii şi succesul merg mână în mână, iar Alex Velea confirmă acest lucru. Cu o popularitate uriaşă în ultima vreme, datorată atât relaţiei cu Antonia, dar şi melodiilor sale de top, solistul a ajuns să câştige şi 20.000 de lei pentru o cântare. Noi i-am aflat preţul exact şi cerinţele pe care le are în deplasări.

 • “Nu-ţi clădi fericirea ta pe nefericirea altuia”, spune o vorbă din popor, de care Alex Velea se pare că nu a auzit. Dacă în prezentul lui se întâmplă numai lucruri frumoase, viaţa fostei sale soţii a fost total dată peste cap. Recent, mulatra s-a mutat în altă locuinţă.