FOTO Interpreta lui Hurrem din „Suleyman": “În patul meu, e un bărbat care mă aşteaptă”

hurrem.jpg

Meryem superbă gluma facebook ipostază
În prezent, Meryem stă departe de lumina reflectoarelor, pentru a-şi creşte fetiţa
Foto: Arhivă personală

Vă era dor de celebra Hurrem? Actriţă nemţoaică de origine turcă, Meryem Uzerli (32 de ani), frumoasa roşcată care i-a vrajit pe toţi fanii serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, a mărturisit fanilor ei cine e noul partener din patul ei.

Frumoasa actriţă, care a interpretat-o pe celebra Hurrem în „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” a publicat, pe contul personal de Facebook, o fotografie în dreptul căreia spune că… acela e bărbatul care o aşteaptă: “Acolo, în patul meu, e un bărbat care mă aşteaptă!”, a scris îndrăgita vedetă, în dreptul pozei cu pricina.

mos.jpg

Meryem superbă gluma facebook ipostază
Frumoasa Meryem are chef de glume, în aşteptarea lui Moş Crăciun
Foto: Arhivă personală

Nu poate fi decât o glumă! Bărbatul la care se referă Meryem este nimeni altul decât un Moş Crăciun de ciocolată… Figurina aşteaptă, cuminte, în aştenuturile artistei, să fie devorată… Admiratorii au fost încântaţi de gluma actriţei şi i-au dat zeci de mii de like-uri.

hurrem-suleyman_1.jpg

Meryem superbă gluma facebook ipostază
Serialul "Suleyman" a avut un succes fenomenal, încă de la primul episod
Foto: Kanal D

De ce a părăsit serialul

Îndrăgita actrită roşcată a părăsit serialul anul trecut, în momentul în care a rămas însărcinată. Dar n-a avut noroc în dragoste, căci, imediat după ce a aflat că va naşte o fetiţă, frumoasa Meryem a fost abandonată de iubitul turc şi s-a întors în Germania, ţara sa natală. Acum 9 luni, actrița a născut-o pe Lara. Între timp, Meryem a avut multe propuneri de a juca şi în alte seriale, dar aceasta a ales să stea departe de lumea reflectoarelor şi să-şi crească singură fetiţa.

meryem3.jpg

Meryem superbă gluma facebook ipostază
Artista îşi creşte singură fetiţa în vârstă de 9 luni
Foto: Arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Hurrem Suleyman Meryem Uzerli look

    Actriţă nemţoaică de origine turcă, Meryem Uzerli (32 de ani), frumoasa roşcată care i-a vrajit pe toţi fanii serialului „Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii” şi-a făcut o schimbare radicală de look. Acum e blondă platinată.

  • Hurrem a fost la plantat de maslini

    Hurrem a fost la ... plantat de maslini! Vahide Percin Gordum, interpreta Sultanei Hurrem, din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”, difuzat la Kanal D, are preocupari agricole. Vahide a participat la un proiect de responsabilizare sociala în Izmir, Turcia, care a durat 15 zile. Impreuna cu elevii şcolii sale de actorie, actriţa a plantat 400 de măslini.