Foto inedit. Răduleasca, același zâmbet ca la vârsta de doi ani

raduleasca_1.jpg

mihaela radulescu frate poza zambet
Mihaela Rădulescu trăiește, de ani buni, la Monaco, alături de fiul său
Foto: Arhiva personală

Mihaela Rădulescu (48 de ani) își sărbătorește astăzi fratele, pe Florin, care împlinește 51 de ani. Încă de la primele ore ale zilei, vedeta a publicat o fotografie veche, în care se află alături de fratele și de tatăl său. În aceasta se vede că Mihaela și-a păstrat zâmbetul frumos, chiar dacă au trecut zeci de ani de la realizarea pozei.

„La mulți ani, fratele meu bun și atât de drag ! Au trecut...niște ani de la poza asta ... dar te iubesc la fel! Să fii sănătos și mereu iubit de familia ta minunată! Tata, Florin si eu...”, a scris Mihaela pe Instagram pentru fratele său, Florin Rădulescu.

raduleasca_2.jpg

mihaela radulescu frate poza zambet
Aceasta este fotografia publicată de Mihaela pe Instagram. De la stânga la dreapta: Mihaela, fratele și tatăl său
Foto: Arhiva personală

Mesajul însoțește o fotografie foarte frumoasă, veche, pe care Mihaela n-a mai făcut-o publică până acum. Cei doi frați apar alături de tatăl lor, zâmbitori și fericiți, ca o adevărată familie. De observat că zâmbetul și privirea Mihaelei sunt aceleași și acum.

Vedeta și fratele său au o relație specială. Cei doi se înțeleg foarte bine. Adesea, când Mihaela participă la diverse evenimente sau emisiuni tv în România, Florin îi este alături pe post de fotograf, el fiind pasionat de arta fotografiei.

Mihaela are o relație deosebită și cu soția fratelui său, Anca Rădulescu, care este make-up artistul preferat al vedetei și care se ocupă mereu de imaginea acesteia.

raduleasca_3.jpg

mihaela radulescu frate anca ioana
Florin și Anca Rădulescu au o fiică superbă,Ioana
Foto: Arhiva personală

Din păcate, în prezent, tatăl Mihaelei și al lui Florin nu mai este alături de ei. Florin Țiganu s-a stins, în august 2014, după o lungă suferință.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1