FOTO Incendiar! La soare te poţi uita, dar la Răduleasca… ba!

radulescu.jpg

mihaela radulescu paine romaneasca bagaj aeroport
Mihaela Rădulescu a plecat cu pâinea din România
Foto: Arhivă personală

Mihaela Rădulescu (44 de ani) ţine cu tot dinadinsul să arate că, deşi anii trec, vârsta sfidează orice regulă a naturii!

Noul jurat al emisiunii “Românii au talent” a publicat, de curând, pe contul personal de Facebook, două fotografii în care apare în ipostaze incendiare. Cu un trup tras prin inel şi cu forme apetisante, Mihaela Rădulescu demonstrează, încă o dată, că a găsit secretul tinereţii fără bătrâneţe. În această fotografie, Mihaela Rădulescu îşi arată decolteul impunător, care va da frâu imaginaţiei tuturor masculilor.

raduleasca_2.jpg

Mihaela Radulescu pauza filmare
Mihaela Rădulescu va lăsa mască toată suflarea masculină
Foto: Arhivă personală

Cât despre picioarele prezentatoarei tv, acestea sunt bine tonifiate şi arată ca sculptate...

raduleasca.jpg

Mihaela Radulescu pauza filmare
Picioarele bine lucrate la sală se ivesc de sub fusta scurtă şi sexy
Foto: Arhivă personală

“Si nu uitaţi - tinereţea e despre vitalitate şi gândire pozitivă, despre chef de viaţă şi iubire, despre sănătate şi evoluţie”, a scris vedeta de curând, pe reţeaua de socializare.

Reacţia fanilor nu a întârziat să apară: "Aşa, aşa... Cum ştii tu să inciţi şi să încânţi lumea, divo...", au răspuns prietenii ei virtuali.

Loading...
 
 

Citește și

  • Mihaela şi fiul său, Ayan, vor lansa  un magazin „Picioru’ gras” tocmai la Monaco, acolo unde s-au mutat de trei luni. Vedeta nu are de gând să mai revină în România, decât în vacanţe.

  • Războiul dintre Elan Schwartzenberg şi Mihaela Rădulescu s-a terminat doar după ce milionarul i-a propus vedetei un târg de nerefuzat. Unul dintre cele mai luxoase apartamente din Monte Carlo şi o rentă viageră de 15.000 de euro lunar. Diva nu trebuie să justifice cum cheltuieşte banii, iar Elan are dreptul să-l vadă pe Ayan la orice oră din zi şi din noapte.

  • Diva de la Antena 1 a precizat că ea şi Dani se ascund în continuare de ochii paparazzilor, adoptând stilul casnic în relaţia lor. Altfel, adoră să călătorească împreună departe de tabloidele de la noi.