FOTO Cum au fost surprinși Ilie Năstase și soția, lângă Zoo Băneasa. Cină fără fițe, cu distanțare

ioana_nastase_copy.jpg

Ilie și Ioana au fumat ”pipa păcii”, după nunta din vară, și sunt nedespărțiti
Foto: BlitZ
Citeste tot despre: 

Pe reţelele sociale postează de la restaurante de fiţe, delectându-se cu fructe de mare, dar fotoreporterii Click! i-au surprins pe soţii Năstase la o cină fără pretenţii, într-o cârciumă modestă. Ioana şi Ilie s-au servit cu câte o ciorbiţă fierbinte, la un local din apropierea Grădinii Zoologice.

De aproape opt luni, Ilie Năstase şi-a schimbat domiciliul din buletin. A pus lacăt pe vila din Primăverii, şi-a făcut valiza şi a plecat la Constanţa după soţia sa, Ioana Simion, cu care s-a însurat pe 7 iunie 2020. 

Se zvoneşte că fostul mare tenisman ar fi plecat cu totul din casa superbă în care a locuit vreme de 45 de ani şi că ar fi vândut-o pentru suma de jumătate de milion de euro, iar din bani ar fi cumpărat două apartamente la mare pentru cele două fiice ale sale şi unul pentru nepotul său, dar şi un Bentley ultimul tip pentru Ioana, soţia sa, cu ocazia aniversării. 250.000 de euro a costat limuzina cu care i-a ajuns la suflet brunetei sexoase. 

Cină romantică fără pretenții

56_copy.jpg

Ilie are un costum de fițe și un telefon roșu ca focul
Foto: Blitz

Ce-i drept, când vin prin Capitală, soţii Năstase “campează” la Stejarii, complexul prietenului lor, Ion Ţiriac, motiv pentru care s-ar deduce varianta tranzacţiei imobiliare. 
Însă până acum, nici Ilie şi nici Ioana nu au confirmat acest lucru, ba mai mult, fostul mare sportiv a spus la un moment dat că vila de pe vremea lui Ceauşescu le va rămâne moştenire fetelor sale. 

Fotoreporterii Click! i-au surprins zilele trecute pe cei doi porumbei prin Bucureşti, la o cină romantică. Fără lumânărele parfumate şi muzică de ambianţă, ci într-un cadru modest de lângă Grădina Zoologică din Băneasa. 
Până acum ne-au obişnuit cu fineţuri culinare, şampanie şi fructe de mare, însă iată că în această ipostază demonstrează că uneori te simţi şi te saturi mai bine şi în locuri modeste, accesibile tuturor. 

ioana_simion_copy.jpg

Ioana a primit de la Ilie o mașină de 250.000 de euro

Ilie Nastase şi soţia sa superbă, Ioana, au mâncat câte o ciorbiţă fierbinte, la o terasă de lângă ZOO. După cină, cei doi au plecat spre Stejarii. După cum se poate vedea în imagini, Ioana nu s-a dezis nici de data aceasta de ţinuta elegantă. Fustă lungă, un pulover din lână, cizme joase, la care a asortat o poşetă scumpă marca Chanel. Simplă, dar de super efect, doamna Năstase! 
Pentru că Nasty nu mai are permis, la volan s-a urcat soţia lui, care a condus până în complex. 
Următoarea zi s-au întors la Constanţa, unde Nasty se simte de minune, fiind oraşul în care Ioana are familia, dar şi câteva afaceri. Ioana şi Ilie au avut la început o relaţie cu năbădăi, presărată cu scandaluri, însă după ce bruneta i-a dat un ultimatum, fostul mare sportiv s-a cuminţit brusc. 

76_copy.jpg

Vila lui ”Nasty” din Primăverii

Ilie Năstase, mire de patru ori

Ilie Năstase a mai fost căsătorit de patru ori, ultimele două neveste fiind Amalia Năstase, cu care are două fiice, şi Brigitte Sfăt, de care a bifat un divorţ cu scandal. Ea s-a recăsătorit, însă Florin Pastramă, pe care l-a cunoscut la emisiunea ”Ferma”, de la PRO TV, este un bărbat iute la mânie. Florin a menţionat pe micul ecran că e foarte supărat pe Brigitte pentru că ea îl compară mereu cu Ilie, un bărbat mult mai calm şi pus pe şoţii.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1