FOTO EXCLUSIV Vâlcan «i-a furat» lui Negru blondele sexy. Fetele au lăsat «Te pui cu blondele» pentru «Temptation Island – Insula iubirii»

14-vedete-foto-1-6-col-valentina.jpg

Valentina Neagu a participat la opt ediţii ale show-ului “Te pui cu blondele”, iar acum o veţi vedea la “Insula iubirii”

Patru cupluri, 6 ispite masculine, 6 feminine şi o insulă din Thailanda plină de capcane, dar care invită la romantism şi aventură. Acestea sunt ingredientele reality-show-ului “Insula iubirii”, prezentat de Radu Vâlcan, şi care va începe duminica aceasta, de la ora 20.30, la Antena 1.

Nu a fost uşor pentru producătorii emisiunii să găsească şase bombe-sexy, dezinhibate, senzuale, dispuse să facă sex în emisiune şi capabile să-şi vâre coada în familii bine sudate. Aşadar, anteniştii au căutat întâi în propria ogradă şi iată că au avut ce alege. Două dintre fete au fost aduse la “Temptation Island – Insula iubirii” din gaşca de femei a lui Dan Negru, adică de la emisiunea “Te pui cu blondele”. Acestea sunt Miki El Mawla şi Valentina Neagu. Aceasta din urmă a fost înzestrată şi cu un corp apetisant, căruia cu greu i-ar rezista orice bărbat, dar şi cu o ambiţie de fier.
“Tot ce mi-am dorit încă de mică era să devin faimoasă, îmi place să particip la orice casting se iveşte. Am facut Facultatea de Drept pentru că asta şi-au dorit părinţii mei, dar eu mi-am dorit să fac Jurnalismul. Am terminat ambele facultăţi cu licenţa luată. Sunt o persoană foarte ambiţioasă şi până nu obţin ce-mi propun nu mă dau bătută. Mi-am dorit foarte mult să-mi iau o casă singură şi am reuşit în primăvara anului trecut, cu credit, dar este casa mea”, a declarat pentru Click! Valentina Neagu (28 de ani).
În viziunea frumoasei blonde, bărbatul ideal trebuie să fie deştept şi puternic. “Nu-mi plac bărbaţii foarte frumoşi, nu-mi plac nici cei mici de statură. Trebuie să aibă un zâmbet cuceritor şi să nu fie gras”, mărturiseşte Valentina, care este angajată la o agenţie care se ocupă cu transporturi internaţionale.

«Temptation Island – Insula iubirii»: «Vânez ca un bărbat»

14-vedete-foto-2.jpg

Miki El Mawla (33 de ani)

“Am o fată de 13 ani. Am fost căsătorită de două ori. Vânez ca un bărbat când sunt îndrăgostită, fac orice. Mă duc după el, îl urmăresc. Fac investigaţii şi apoi interacţionez cu el. Majoritatea bărbaţilor din viaţa mea au fost speriaţi de mine. Bărbatul perfect trebuie să aibă peste 1,77 metri înălţime şi simţul umorului”.

«Temptation Island – Insula iubirii»: «Arăt bine în bikini»

14-vedete-foto-3.jpg

Alexandra David (25 de ani)

„Sunt asistentă marketing. Cred în mine cu adevărat. Îmi place să mă antrenez cu greutăţi, nu ţin dietă, arăt bine în bikini. Tipul ideal pentru mine este blond cu ten închis, ochi verzi, siluetă atletică şi să aibă între 1,85 şi 1,88 metri. Să se lase iubit, să fie sigur pe el. Mă înţeleg foarte bine cu băieţii, ies des în club cu burlaci”

«Temptation Island – Insula iubirii»: «Fac box şi yoga»

14-vedete.jpg

Ana Vengher (30 de ani)

„Marea mea iubire este culturismul. O oră pe săptămână fac şi box, practic şi yoga. Îmi place tipul de bărbat brunet, cu ochi albaștri, nas proeminent, ușor bărbos, buzat, îngrijit, care știe ce vrea, e înalt, atletic. Să fie organizat, să-i placă să gătească, pentru că eu nu gătesc, să fie ușor distant, să nu fie sufocant, să îi placă jazz-ul”, a declarat ispita pentru Click!.

Loading...
 
 

Citește și