FOTO EXCLUSIV Scandal, bătaie şi poliţie la funeraliile mamei lui Zăvo! Spectacolul continuă şi după moartea Marioarei Zăvoranu

politie-zavoranca-4-act-01-img_2881.jpg

echipaje de poliţie
Doar echipajele de poliţie au reuşit să ţină situaţia sub control
Foto: Roberto Sălceanu

Marioara Zăvoranu a trăit şi a murit în scandal. La fel a fost şi duminică (19 aprilie) la Cimitirul ”Eternitatea”, când Oana Zăvoranu ar fi trebuit să-şi îngroape mama. Oamenii s-au îmbrâncit să intre înăuntru, s-au spart porţile, s-a dat cu spray lacrimogen şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor.

Scene de-a dreptul halucinante la înmormântarea Marioarei Zăvoranu!

Agenţi de pază

 

Rudele acesteia, mulţi gură-cască, unii în speranţa că vor primi ceva de pomană, dar şi oameni care au venit să aprindă o lumânare la mormântul celor dragi au făcut-o în toate felurile pe Oana Zăvoranu duminică, când ar fi trebuit să-şi înmormânteze mama. “Querida” a cerut ca “Eternitatea” să fie închis timp de două zile, astfel că accesul a fost limitat inclusiv celor care au aici persoane îngropate.

femei-mormant-4-act-1-img_2783.jpg

Femeile venite la mormintele rudelor
Femeile venite la mormintele rudelor au fost împiedicate să intre
Foto: Roberto Sălceanu

 

Supăraţi că au stat ore întregi în faţa porţilor, oamenii şi-au vărsat nervii pe Oana, pe care au făcut-o cu ou şi oţet. “La puşcărie cu Oana! Să-i fie ruşine! O drogată!”, acestea au fost cuvintele de pe buzele oamenilor care s-au aflat duminică în faţa Cimitirului “Eternitatea”. Nici rudele Oanei nu s-au abţinut şi i-au adus mai multe injurii brunetei.

 • Marioara Zăvoranu înmormântare. Sute de oameni s-au adunat dis de dimineaţă în faţa cimitirului
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Oamenii au forţat poarta cimitirului Eternitatea
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Marioara Zăvoranu înmormântare. S-au certat ca la uşa cortului în faţa cimitirului
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Nici Cristina Şişcanu nu a reuşit să îi aducă un ultim omagiu Marioarei şi a plecat cam ''şifonată'' din mulţime
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Mulţimea adunată afară s-a luptat minute bune cu bodyguarzii angajaţi de Oana
  FOTO: Arhiva personală
 • S-au îmbrâncit mai ceva ca la piaţă
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Nu au ţinut cont că este o înmormântare şi au continuat să scandeze numele Marioarei Zăvoranu
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Forţele de ordine s-au văzut nevoite să intervină şi să calmeze spiritele încinse
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Fratele Marioarei Zăvoranu a fost lăsat să intre, în cele din urmă, în cimitir
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Zeci de poliţişti au făcut coadă în faţa cimitirului, încercând să îi calmeze pe oameni
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Mai multe ambulanţe s-au deplasat la faţa locului
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Zeci de flori şi lumânări au fost călcate în picioare
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Maximize

1/12

După ce, sâmbătă, mama Marioarei Zăvoranu a fost ţinută în faţa cimitirului, când a vrut să intre cu o coroană la fiica ei, duminică, printre cei care au venit să-i aducă acesteia un omagiu s-a numărat şi sora mamei Marioarei.

Oana Zăvoranu

 

Femeia a ocărât-o pe Oana. “Aşa vrea Oana! Nu vedeţi care e procedura? Ne ţine ca nişte animale la poartă! Ruşine să îi fie! Scârbă ordinară! Drogata! Este o drogată, ştie toată lumea! Moarta este nepoata mea. Nu pot să tac, şi-a bătut joc de mama sa”, a spus, extrem de supărată, mătuşa Marioarei Zăvoranu.

ambulanta-4-act-puls-img_2939.jpg

Ambulanţa
Ambulanţa a fost chemată pentru o victimă a altercaţiilor
Foto: Roberto Sălceanu

Doar Gigicu, fratele Marioarei, care a venit cu o coroană imensă, a fost lăsat să intre, cu toate că Oana spusese, iniţial, că nu îi va permite să participe la funeralii. La un moment dat, situaţia a scăpat de sub control, iar oamenii au forţat intrarea, când a intrat o maşină. Însă bodygurzii s-au mobilizat în forţă, au împins înapoi mulţimea care încerca să intre pe poarta cimitirului şi au dat cu spray lacrimogen.

În nebunia creată, mai multe persoane au fost îmbrâncite, iar o femeie, căreia i s-a făcut rău, după ce bodyguarzii i-au prins mâna între porţi, a avut nevoie de îngrijiri. Abia la apariţia poliţiştilor s-au mai calmat spiritele. O maşină de salvare, una de pompieri şi nu mai puţin de 7 echipaje de poliţie s-au aflat ieri la Cimitirul “Eternitatea”.

Supăraţi, unii oameni au plecat fiindcă nu au primit de pomană, alţii, care nu au reuşit să intre, au trimis coroanele peste gard. Enervată de incidentele de la cimitir, Oana a anunţat că amână înmormântarea mamei sale pentru marţi. Într-un final, la ora 17.30, Zăvoranca a părăsit vila din Andrei Mureşanu şi s-a dus spre cimitir pentru a-şi îngropa mama.

Marioara a murit din cauza rinichilor

marioara-zavoranu-2-bd-2-.jpg

Marioara Zăvoranu
Marioara Zăvoranu

Marioara Zăvoranu (66 de ani) a murit vineri dimineaţă, în jurul orei 09.30, la Institutul Fundeni din Bucureşti.„Doamna Zăvoranu fusese diagnosticată cu: insuficienţă renală cronică decompensată (se afla în program de hemodializă cronică din august 2014); diabet zaharat insulinonecesitant; boală coronariană ischemică cu sechele de infarct miocardic; accident vascular cerebral sechelar; pionefroză dreaptă; stare septică severă. În ciuda tratamentului administrat, răspunsul a fost nefavorabil”, au declarat reprezentanţii Institutului Fundeni. La rândul său, prof. dr. Ioanel Sinescu, medicul care a avut-o în grijă pe Marioara Zăvoranu, a declarat că aceasta „era ventilată mecanic şi se afla la Terapie intensivă”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1