FOTO EXCLUSIV Sanda Ladoşi, la dietă drastică

ladosi-banane1.jpg

Sanda Ladoşi şi-a luat un bax de banane, dieta ei pe o săptămână
Foto: Alex Muscaliu
Citeste tot despre: 

Cântăreaţa Sanda Ladoşi (44 de ani) recunoaşte că, din cauza stresului, a cam dat iama în frigider, dar e decisă să ia măsuri drastice, în speranţa că va topi rapid vreo 10 kilograme. Ea a apelat la dieta cu banane, fiind surprinsă de fotoreporterii Click! cu un bax de fructe în braţe.

De când a devenit mămică, Sanda Ladoşi a lăsat muzica pe loc secund şi s-a dedicat trup şi suflet celor doi copii ai ei, Bogdan (7 ani) şi Ioana (5 ani). De când a început să urce mai rar pe scenă, ea nu şi-a mai calculat caloriile din farfurie, iar anul trecut, când soţul ei, Ştefan Tache (60 de ani), a fost arestat pentru evaziune fiscală, Sanda şi-a găsit refugiul în alimentaţie: “Mănânc foarte mult şi nu mă pot controla. Din cauza stresului, deschid mereu frigiderul. Sunt conştientă că m-am îngrăşat şi aş vrea să dau jos zece kilograme. După prima sarcină am slăbit mult mai uşor, însă nici acum nu mi-am pierdut speranţa”, ne declara ea, în urmă cu cinci luni.

Am surprins-o cum a "golit" piaţa

sanda-ladosi.jpg

Solista a dat o fugă şi prin piaţă, de unde şi-a luat legume proaspete
Foto: Alex Muscaliu

Nostalgică după talia de viespe de odinioară, Sanda a început să ia măsuri, iar apropiaţii ei ne-au declarat că ar fi abordat o vestită dietă japoneză, inventată de soţii Hitoshi şi Sumiko Watanabe, pe bază de banane, cu ajutorul căreia poţi scăpa, într-o săptămână, de 4 kilograme. Fructele se consumă dimineaţa, pe stomacul gol, după care se bea o cană cu apă călduţă. Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, pe solistă, cărând un bax de banane, provizii pentru o săptămână de regim, dar şi alte legume luate direct din piaţă, de la tarabe.
Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1