FOTO EXCLUSIV Oana, ce-i cu picioarele astea? Zăvoranu e în pragul anorexiei

oana-zavoranu.jpg

oana-zavoranu
“Oana Zăvoranu, (46 kg) mersul pe jos face piciorul frumos”

Sunt şi invidiate pentru silueta lor, dar mai mult criticate. Bănuite că se înfometează pentru a arăta bine şi pentru a intra în haine mărimea XS, divele mondene sunt puse la punct de către medici.

Cântăreşte 46 kg la o înălţime de 1,70 m, iar aceste cifre sunt îngrijorătoare până şi pentru un manechin de podium. Oana Zăvoranu (41 de ani) a slăbit din ce în ce mai mult, iar cea mai recentă apariţie a ei îţi dă fiori pe şira spinării. Recent, ea a fost la Secţia 12 de Poliţie în scandalul cu medicul Marek Vâlcu şi şi-a scos din dulap tocmai o pereche de jeanşi mulaţi, care îi veneau însă cam largi. În timp ce Zăvo e mândră de silueta ei filiformă, medicii nu-i împărtăşesc deloc opinia şi o trimit, de urgenţă, la frigider.

“Oana Zăvoranu a slăbit foarte mult în ultimul timp. Ar trebui să-şi schimbe obiceiurile alimentare. Picioarele slabe nu înseamnă neapărat că sunt şi sexy. Îi recomand mersul pe jos, să mai renunţe din când în când la maşină, să aibă o alimentaţie corectă şi să facă masaje combinate cu electrostimulare”, a declarat, pentru Click!, medicul estetician Youssef Chawi. Nici Daniela Crudu (25 de ani, 45 kg) nu pare deloc prietenă cu farfuria, iar la ea a început să se vadă şi celulita.

Săptămâna trecută, în Princess, Cruduţa a dansat pe mese şi şi-a etalat “scobitorile”.

“Daniela Crudu are celulită pe coapse şi e vizibilă. A slăbit foarte mult, în poze pare anorexică. Masajul, sportul sunt foarte importante, în plus, ar trebui să bea mai multă apă, pentru că pare deshidratată. Atenţie! Alimentaţia sănătoasă nu înseamnă doar salată şi apa plată cu lămâie”, ne-a mai spus chirurgul vedetelor. Pe lista vedetelor care cântăresc cât un copil se numără şi Crina Abrudan (36 de ani, 50 kg), şi Ramona Gabor (25 de ani, 50 kg).

“Crina Abrudan a slăbit şi, probabil, şi-a făcut şi o liposucţie în zona genunchiului. Pielea din zona respectivă nu e prea estetică. Pentru a îmbunătăţi aspectul, îi recomand electrostimulare şi masaje. Ramona Gabor face sport, are picioare frumoase, dar i-aş recomanda un implant de gambe. Pus corect, acesta poate face minuni”, a mai declarat Youssef Chawi, fără să ştie că Ramona a avut un astfel de implant, pe care şi l-a scos însă în 2009.

oana-zavoranu.jpg

oana-zavoranu
“Oana Zăvoranu, (46 kg) mersul pe jos face piciorul frumos”

ramona-gabor.jpg

ramona-gabor
„Ramonei Gabor (50 kg) îi trebuie un implant la gambe”

crina-abrudan.jpg

crina-abrudan
„Crinei Abrudan (50 kg) îi recomand electrostimulare şi masaje”

Daniela Crudu.jpg

Daniela Crudu
“Daniela Crudu (45 kg) are celulită pe coapse şi e vizibilă”

daniela-crudu.jpg

daniela-crudu
“Daniela Crudu (45 kg) are celulită pe coapse şi e vizibilă”
Loading...

Citește și