FOTO EXCLUSIV Emilia Popescu şi-a scos fiica în lume! Maria are 18 ani şi îi seamănă perfect actriţei

emilia_popescu.jpg

emilia popescu prezenta discreta
Emillia Popescu, o prezenţă discretă la evenimentele mondene
Foto Click!

O prezenţă discretă, Emilia Popescu (48 de ani) nu se afişează deseori la evenimentele mondene. Totuşi, îndrăgita actriţă a ţinut să îşi scoată fata în lume cu ocazia unei prezentări de modă a Lizei Panait.

Emilia Popescu a apărut la evnimentul organizat de creatoarea de modă alături de fiica ei, Maria (18 ani). Prezentarea de aseară a Lizei Panait a adus aprope mai multe personaje célèbre din showbiz-ul românesc, printre care şi Mihaela Tatu, Manuela Hărăbor, Iulia Vântur, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Mirabela Dauer şi Rona Hartner.

Emilia Popescu şi-a făcut apariţia într-o rochie simplă, neagră, uşor cambrată până la genunchi, iar la gât a purtat un colier gros, care se asorta perfect ţinutei de seară. Deşi nu ies deloc des la evenimente mondene, actriţa a ţinut să o aibă aproape, de această dată, şi pe fiica ei, Maria. Aceasta a preferat să îmbrace o rochiţă scurtă, cu bretele subţiri, tinerească, potrivită pentru vârsta ei. A purtat părul lung, desfăcut şi a avut o pereche de pantofi cu puţin toc.

emilia_popescu_bun.jpg

emilia popescu prezenta discreta maria
Emilia Popescu a fost alături de fiica ei, Maria
Foto: Dorin Constanda

Emilia Popescu este una dintre cele mai iubite actriţe de teatru, film şi divertisment. S-a născut la 2 martie 1966, în Bucureşti, într-o familie de artişti. A absolvit IATC, la clasa profesorilor Olga Tudorache şi Florin Zamfirescu. În prezent, joacă pe scena Teatrului Bulandra, dar a jucat şi la Teatrul Naţional şi la Teatrul de Comedie.

Loading...
 
 

Citește și

  • adi sina anca serea copii

    Are o familie împlinită şi carieră de succes. Atunci când nu este în studioul de înregistrări, Adrian Sînă (37 de ani) petrece mai tot timpul lângă Anca Serea (33 de ani) şi lângă copiii lor, David (12 ani), Sarah (6 ani), Noah (2 ani) şi Ava Stephanie (9 luni). În plus, în fiecare dimineaţă cu toţii vizionează… desene animate.

  • Pe 18 octombrie, de la 20.30, va debuta cel de-al 14 lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine" de la Pro TV. Dar vă mai amintiţi cine făcea parte din juriul emisiunii prezentate de Iulia Vântur şi Ştefan Bănică?

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1