Foto Exclusiv! Dovada că Ilie Năstase face eforturi s-o recucerească pe Brigitte

ilie_nastase_brigitte_sfat.jpg

ilie nastase brigitte sfat casnicie
Ilie Năstase și Brigitte Sfăt trec dn nou printr-o perioadă grea în căsnicie
foto: Arhiva Personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Când se ceartă, când se împacă. Ilie Năstase și Brigitte Sfăt au o relație specială, dar tumultuoasă. Gelozia a făcut-o pe vedetă să se îndepărteze de tenisman, ba chiar i-a transmis că trebuie să o recucerească după cea mai recentă despărțire.

Iar Ilie Năstase s-a și conformat. De frica divorțului, fostul sportiv a fost dispus să facă orice pentru a-și aduce soțioara înapoi. Ba chiar a și însoțit-o la clinica din Turcia unde vedeta și-a operat deviația de sept. Însă asta nu a fost tot.

brigitte_sfat_ilie_nastase_aeroport.jpg

brigitte sfat ilie nastase
Briggite Sfăt și Ilie Năstase s-au întors în țară
foto: Click!

 

Paparazzii noștri i-au surprins împreună la aeroportul Otopeni din Capitală, când se întorceau în țară. Mândră nevoie mare, Brigitte a ieșit pe poarta „Sosiri internaționale” cu o punguță marca Victoria’s Secret atârnată pe geamantan. Se pare că și de această dată Ilie a reușit să o cumpere cu cadouri scumpe.

brigitte_sfat_ilie_nastase_sosiri.jpg

brigitte sfat ilie nastase
Brigitte a defilat cu mândrie cărând o punguță marca Victoria's Secret
foto: Click!

 

Cât despre nas, vedeta s-a lăudat și pe Facebook cu o fotografie făcută la numai 10 minute după scoaterea bandajelor. Pe aeroport, Brigitte a încercat în zadar să ascundă fața plină de bandaje.

brigitte_sfat_nas_bandajat.jpg

brigitte sfat nas bandajat
Brigitte și-a operat nasul în Turcia
foto: Click!

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • brigitte sfat

    A pus la cale o petrecere fastuoasă la împlinirea a 40 de ani, la care a avut alături toți prietenii, dar și pe Ilie, soțul ei cu care a fost la un pas de divorț în urmă cu doar câteva luni. Fostul mare tenismen a știut să-și împace consoarta cu cadouri scumpe, iar de ziua ei și-a făcut apariția la petrecere cu un buchet imens cu 101 de trandafiri.

  • Şi la 70 de ani, Ilie Năstase are suficient farmec pentru a-şi împăca soţia atunci când calcă pe bec. În iunie, când a fost la Paris cu fosta nevastă, Amalia Năstase, Ilie şi-a cerut iertare de la Brigitte cu o geantă Hermes, de 8.000 de euro. Acum, după scandalul cu amantlâcul, cu blonda Cici, Nasty a plusat şi ar fi scos din buzunar 50.000 de euro.

  • Încă refuză să pronunţe cuvântul ”divorţ”, dar nu mai este nici un dubiu că Brigitte şi Ilie Năstase s-au despărţit. În martie, bruneta a fost dată afară din domiciliul din Primăverii şi s-a mutat în apartamentul ei luxos din Nordul Capitalei, unde a fost surprinsă de fotoreporterii Click! Doar actele îi mai leagă pe cei doi!

  • După ce s-a ars cu ciorbă, Brigitte suflă şi-n iaurt! Anul trecut, soţia fostului tenismen Ilie Năstase a fost greu încercată de soartă, aşa că a devenit circumspectă în privinţa prietenilor, dar mai ales a partenerului de viaţă, în ale cărui cuvinte de dragoste nu prea mai crede.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5