FOTO EXCLUSIV Crăciunul miliardarilor. Cum petreceau Columbeanu și Țânțăreanu în vremurile de glorie

monica_irinel_ma_columbeanu_sorici_taiere_porc_-db.jpg

monica si irinel
Monica și Irinel Columbeanu, la o degustare de șorici
foto: Click!

Doi dintre cei mai excentrici și mondeni miliardari, Irinel Columbeanu (62 de ani) și Cristian Țânțăreanu (75 de ani), ofereau adevărate spectacole publice în perioada sărbătorilor de iarnă. Conturile erau doldora, în jurul mesei se strângeau toți cei dragi, iar cuvântul de ordine era abundența. Azi, toate acestea au intrat la capitolul amintiri, iar Click! vă invită să vă delectați cu o galerie foto exclusivă de la festinurile de odinioară organizate de familiile Țânțăreanu și Columbeanu.

Decembrie 2007. Forfotă mare în casa și în curtea familiei Columbeanu. Irinel, pe atunci în timpul unui mariaj fericit cu Monica, proaspăt tătic, nu-și mai încăpea în piele de mândrie și de fericire. Ne-a invitat să îi fim alături de Ignat, atunci când, conform tradiției, a sacrificat un porc uriaș chiar în curtea vilei de un milion de euro, la Izvorani.

familia_columbeanu_taiere_porc_2-db.jpg

irinel columbeanu
Fotografiile sunt făcute în decembrie 2007, atunci când totul era roz în familia Columbeanu
foto: Click!

În vremea aceea trăiau ambii lui părinți, Ion și Georgeta Columbeanu, dar și soacra lui, Veronica Bulai, așa că momentele de sărbătoare nu erau umbrite de nici un necaz. La reuniunea de atunci a participat și Alina, sora cea mare a Monicăi, alături de soțul ei. Porcul de 170 de kilograme a fost adus în curte cu căruța și a fost asomat, apoi pârlit tradițional, cu foc de paie. De toate acestea s-a ocupat însă armata de angajați, în timp ce Monica și Irinel au așteptat să guste șorici, alături de un pahar de țuică fiartă și de covrigi de Buzău.

 • irinel columbeanu
  Fotografiile sunt făcute în decembrie 2007, atunci când totul era roz în familia Columbeanu
  foto: Click!
 • irinel columbeanu
  De tăierea porcului s-a ocupat armata de angajați a lui Irinel
  foto: Click!
 • irinel columbeanu
  Porcul a fost pârlit tradițional, cu paie, în curtea vilei de la Izvorani
  foto: Click!
 • irinel columbeanu
  La vremea aceea, Irinuca nu avea nici măcar un anișor
  foto: Click!
 • irinel columbeanu
  Porcul a fost adus cu căruța până în curtea vilei
  foto: Click!
 • irinel columbeanu
  Irinel și Monica, pe atunci căsătoriți, la o degustare de șorici
  foto: Click!
 • irinel columbeanu
  Mama Monicăi, sora cea mare, Alina, și mama lui Irinel
  foto: Click!
 • cristian tantareanu
  Cristian Țânțăreanu tăia porcul alături de Crăciunițe sexy
  foto: Click!
 • cristian tantareanu
  Omul de afaceri făcea un adevărat spectacol la Corbeanca
  foto: Click!
 • cristian tantareanu
  La pomana porcului participa toată comuna
  foto: Click!
 • cristian tantareanu
  Lăutarii întrețineau atmosfera
  foto: Click!
 • cristian tantareanu
  Manuela, soția lui Cristian Tantareanu
  foto: Click!
 • Maximize

1/12

Cu o săptămână înainte, Iri mai tăiase un Ghiță, ca să își facă provizii serioase pentru petrecerile pe care le avea în familie. Monica este născută pe 8 ianuarie, Irinuca împlinea atunci un anișor pe 17 ianuarie, iar de Sfântul Ion, pe 7 ianuarie, seniorul era și el sărbătorit cum se cuvine. "Am mai tăiat un porc în urmă cu o săptămână, însă acum am vrut să fie și familia mea de față. Mama și sora mea mai mare, împreună cu soțul ei, vor mai sta la noi câteva zile", ne declara Monica în decembrie 2007. La 4 ani distanță de la acest eveniment, în familia Columbeanu au apărut nori negri. Cuplul a divorţat în 2011, după o căsnicie de cinci ani, iar problemele financiare ale lui Irinel, eșecurile în afaceri și executările silite începuseră să ia locul extravaganțelor mondene. 

1.000 de oameni la cheful lui Cristian Țânțăreanu

Decembrie 2013. Șase porci şi un viţel la proţap, mii de sarmale, mămăligă, caltaboşi, piftie, tobă, şorici, cârnaţi - totul servit pe ritmuri de muzică populară şi udat din belşug cu o tonă de vin şi 200 de litri de ţuică fiartă.  Petrecerea de Crăciun organizată de Cristian Ţânţăreanu transforma, an de an, Paradisul Verde din Corbeanca, în raiul gurmanzilor. „Nu ştiu cât am cheltuit, am dat cât am avut! Dar de mâncat, nu am apucat deocamdată. Diseară o să mă relaxez, acum trebuie să stau cu ochii pe aştia că mănâncă ca sparţii!", glumea Ţânţăreanu, care era mereu înconjurat de lăutari și de Crăciunițe sexy.

cristian-tintareanu_5.jpg

cristian tantareanu
Crăciunițele sexy nu lipseau de la petrecerile lui Țânțăreanu
foto: Click!

Tot cu glumele la purtător era și atunci când îl întrebam ce își dorește de Crăciun. „Eu vreau cât mai mult sex, iar românilor le doresc să aibă coaie mari, aşa cum le are viţelul asta, să nu se lase călcaţi în picioare şi să se opună celor care-şi bat joc de viaţa lor. Şi să ne vedem cu bine la anul. Eu... din două una... ori o să fiu cu picioarele sub masă bine-mersi, ori cu picioarele pe masă... dracu' ştie! Până una-alta, mă pregătesc să plec în vacanţă în America Centrală şi de Sud. Ce-o mai fi după aia, vom vedea!", ne declara Cristian Țânțăreanu în 2013, la doi ani după ce își descoperise cancerul la colon. În ultimii ani, miliardarul a refuzat să se mai expună, a preferat să își vadă de afaceri. de sănătate, dar și de problemele cu fiul lui, Dragoș.

Citește și:

Poftiţi în vila de 3,5 milioane de dolari a Monicăi Gabor!

Divorţul l-a sărăcit pe Irinel Columbeanu

Loading...
 
 

Citește și