FOTO EXCLUSIV Ce fund sexy are Amalia Năstase în aceast fustă transparentă!

Amalia Năstase a strălucit în ţinuta aleasă la petrecerea Elle

Amalia Năstase a strălucit în ţinuta aleasă la petrecerea Elle
Foto: Roberto Sălceanu

Amalia Enache are o siluetă imbecabilă, deşi are doi copii şi nu mai este o adolescentă. La cei 38 de ani ai săi poate stârni invidia multor fete de 20 de ani.

Fosta soţie a marelui tenismen Ilie Năstase are un fizic de invidiat, iar în ultima perioadă vedeta face alegeri vestimentare din ce în ce mai îndrăzneţe.

De data aceasta, Amalia a preferat să îşi facă apariţia la petrecerea Elle Style Awards 2014 de miercuri seară într-o manieră originală, diferită de stilul cu care ne-a obişnuit până acum.

Bruneta a atras atenţia tuturor prin formele ei bombate şi sexy. Amalia a afişat un look sexy, ea fiind mai toată seara cu zâmbetul pe buze.

Amalia nu a trecut neobservată

Amalia nu a trecut neobservată
Foto: Roberto Sălceanu

Îmbrăcată într-o ţinută complet neagră, cu o fustă cu porţiuni transparente şi decupată pe lateral, care îi lăsa la vedere picioarele până la coapse, cât şi fundul sexy, aceasta a tăiat respiraţia tuturor celor prezenţi la eveniment.

Amalia Năstase a fost mult peste toate divele prezente la petrecere, precum Mihaela Rădulescu, Camelia Şucu, Andreea Raicu sau Loredana Groza care s-au chinuit să fie la înalţime, însă au fost detronate de posteriorul extrem de bombat al fostei soţii a lui Năstase, care nu a trecut neobservat de bărbaţi.

Ea declara cu ceva timp în urmă cum se menţine în formă şi mai ales cum întreţine un corp atât de apetisant: ”Sunt, din păcate, foarte ocupată în momentul acesta şi nu prea mai merg la sală. În schimb, am fost la munte, unde am parcurs câte 15 km, zilnic, urcând de la Predeal până sus, în vârful pârtiei. Apoi am coborât, am mers la Susai. Am avut acest program timp de patru zile, cam patru ore pe zi, în total 60 de kilometri. Fundul e de la mama, ea îl are aşa. Nu mănânc dulciuri, îmi plac, dar mă abţin. Aş vrea să fiu una din fericitele femei care mănâncă, dar nu se îngraşă”, a declarat Amalia, pentru Click!.

 

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Toată crema showbizului românesc s-a adunat luni seară, la Biavati Events, unde au celebrat, alături de Andreea Esca, zece ani de revista „The One”. Toate vedetele au strălucit în ţinute care mai de care mai scumpe şi mai frumoase, însă numai una a le-a tăiat tuturor respiraţia.Amalia Năstase a făcut furori cu formele ei bombate şi sexy.