FOTO EXCLUSIV Ce fund de braziliancă are Amalia Năstase, la 38 de ani!

12-13-vedete-tifetz-amalia-nastase.jpg

Amalia Năstase
Foto: Roberto Sălceanu

Toată crema showbizului românesc s-a adunat luni seară, la Biavati Events, unde au celebrat, alături de Andreea Esca, zece ani de revista „The One”. Toate vedetele au strălucit în ţinute care mai de care mai scumpe şi mai frumoase, însă numai una a le-a tăiat tuturor respiraţia.Amalia Năstase a făcut furori cu formele ei bombate şi sexy.

Are 38 de ani şi este mămica a două fete, Emma, de şapte ani, şi Alessia, de zece ani. Nu e piele şi os, dimpotrivă este o femeie împlinită, şi la propriu şi la figurat, iar formele ei au ţinut toţi ochii „în priză”. Amalia Năstase a detronat toate divele prezente la evenimentul aniversar al Andreei Esca. Jojo, Adela Popescu, Corina Dănilă, Alina Chivulescu sau Amalia Enache s-au străduit să fie la înălţime, însă au fost eclipsate la greu de posteriorul bombat, de braziliancă, al Amaliei Năstase. Fosta soţie a celebrului tenisman a lipsit câteva zile de la sală, însă a avut grijă să compenseze cu multă mişcare, iar rezultatul este unul miraculos, dacă privim situaţia din spate.  

Amalia: «Fundul e de la mama, ea îl are aşa»

Îmbrăcată într-o rochie neagră, clasică, lungă peste genunchi,  care i-a pus trupul apetisant în evidenţă, afacerista ne-a povestit cum a ajuns să se tonifieze în doar patru zile:”Sunt, din păcate, foarte ocupată în momentul acesta şi nu prea mai merg la sală. În schimb, am fost la munte, unde am parcurs câte 15 km, zilnic, urcând de la Predeal până sus, în vârful pârtiei. Apoi am coborât, am mers la Susai. Am avut acest program timp de patru zile, cam patru ore pe zi, în total 60 de kilometri. Fundul e de la mama, ea îl are aşa. Nu mănânc dulciuri, îmi plac, dar mă abţin. Aş vrea să fiu una din fericitele femei care mănâncă, dar nu se îngraşă”, a declarat Amalia, pentru Click!

«N-am fost cerută în căsătorie de Răzvan!»

12-13-vedete-amalia-si-iubitul-mv_6472.jpg

Amalia şi iubitul
Foto: Roberto Sălceanu

După divorţul de Ilie Năstase, Amalia pare să-şi fi găsit echilibrul sufletesc alături de Răzvan Vasilescu. Mai mic cu patru ani decât ea, tânărul este totodată şi partenerul ei de afaceri. În acest timp, relaţia lor nu a avansat, însă acest lucru nu le-a ştirbit sentimentele puternice. „Cu Răzvan sunt de patru ani. Logodnă? Dacă vă referaţi la inel, ei bine, nu mi-a dat inelul, dar nu aş zice nu dacă ar fi să fie, la fel nu aş zice nu nici unei căsătorii”, ne-a mai spus Amalia.  

 

Simona Pătruleasa (39 de ani)

12-13-vedete-patruleasa-1-sani.jpg

Simona Pătruleasa
Foto: Roberto Sălceanu

Ştirista de la Kanal D a atras toate privirile cu un decolteu generos. Bustiera i-a strâns ca într-o menghină silicoanele, aşa că bărbaţii prezenţi la eveniment cu greu şi-au putut lua ochii de la bustul Simonei.

Bianca Lăpuşte (21 de ani)

12-13-vedete-moga-si-iubita.jpg

Bianca Lăpuşte
Foto: Roberto Sălceanu

Corespondenta ştirilor PRO TV şi iubita lui Marius Moga arăta ca o păpuşă Barbie în rochia albastră, mulată pe sâni

 

Jojo (33 de ani)

12-13-vedete-jojo-si-iubitul.jpg

Jojo
Foto: Roberto Sălceanu

Jurata de la “Dansează printre stele” şi-a scos în lume noul iubit, pe actorul Paul Ipate (29 de ani), dar l-a eclipsat cu rochia ei decoltată.

 

Adina Buzatu (46 de ani)

12-13-vedete-adina-buzatu.jpg

Adina Buzatu
Foto: Roberto Sălceanu

Stilista vedetelor a fost cam îndrăzneaţă din punct de vedere vestimentar şi şi-a expus şi sânii, dar şi picioarele

 

Iuliana Tudor (37 de ani)

12-13-vedete-iuliana-tudor.jpg

Iuliana Tudor
Foto: Roberto Sălceanu

 

Prezentatoarea emisiunii “O dată-n viaţă” (TVR 1) a fost o prezenţă discretă, dar totodată sexy.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1