FOTO EXCLUSIV Bogdan Mara, tot nu ai renunţat la amantă?

2-bd-img_1567adfgdsf.jpg

Amanta Aura nu s-a dat jos din mașină cât timp a vorbit cu Bogdan
Foto: Blitz

Telenovelă fără sfârşit în cazul lui Bogdan Mara (38 de ani). Fostul fotbalist a divorţat pentru amanta Aura (35 de ani) – măritată şi ea - dar după nici două luni a revenit în braţele soţiei, Dana (45 de ani). Bogdan ne-a recunoscut că s-a întors în căminul conjugal în luna septembrie, dar se pare că îi este greu să se ”rupă” de amantă! Altfel nu ne explicăm ipostazele în care au fost surprinşi de fotoreporterii Click! cei doi, teoretic foşti iubiţi.

În urmă cu un an, Bogdan Mara, bărbat căsătorit şi cu doi copii, începea o relaţie de iubire cu Aura, soţia unui potent om de afaceri din Bucureşti. Lucrurile au mers bine pentru fostul fotbalist în amorul extraconjugal, astfel că în vară a decis să divorţeze de Dana, femeia care i-a fost alături aproape 13 ani. Situaţia n-a fost una plăcută pentru nimeni, mai ales că la mijloc au fost şi gemenii cuplului, Charlenne Marie şi Christian Bogdan, în vârstă de 4 ani. Cum însă dragostea e oarbă, Bogdan, mutat de acasă într-o locuinţă închiriată unde stătea cu Aura, a făcut pasul cel mare şi a devenit un bărbat liber. Amanta se află în plin divorţ, însă se pare că este pe cale să renunţe la lupta în justiţie, ea cerând timp să se împace cu soţul până la mijlocul lunii noiembrie, atunci când este următorul termen al procesului. 

2-3-bd-foto-1-4col-20cmsdfa.jpg


Dana și Bogdan Mara au avut o relație de 14 ani. Ei au copii gemeni, de cinci ani

Planurile Aurei şi ale lui Bogdan au fost însă date peste cap de nenumărate probleme, care, practic, i-au făcut să se despartă, la nici două luni de când fostul fotbalist renunţase, oficial, la nevastă. Imediat după despărţirea de amantă, Mara a revenit acasă, la Dana şi la cei doi copii.  “Da, e adevărat. Ne-am împăcat. Locuim împreună, dar mai sunt unele lucruri de pus la punct. Nu e chiar totul gata”, ne-a declarat în septembrie actualul impresar. Iar acum înţelegem sensul cuvintelor lui! Mara a fost surprins de fotoreporterii Click! în urmă cu câteva zile, în compania amantei. El plecase, probabil la jogging, şi, culmea, undeva pe drum, a apărut, subit, Aura.

2-bd-img_1570asdfgdfg.jpg

Cei doi s-au văzut în zona de nord a Capitalei, dar nu au stat împreună decât câteva minute
Foto: Blitz

Ea nu a coborât din maşină, însă a discutat câteva minute, extrem de aprins, cu Bogdan, care-i vorbea “prin” geamul bolidului de lux. La un moment dat, femeia a făcut câteva gesture care trădau o nervozitate excesivă, iar fostul fotbalist s-a declarat învins! A plecat, în alergare, de lângă maşina amantei până la maşina lui, apoi a părăsit în grabă zona.

Fostul fotbalist şi Dana au gemeni

2-bd-toti-4-familiedfgdfg.jpg

Bogdan și Dana au petrecut la Braşov ultimul Crăciun

Daniela s-a cuplat cu Bogdan acum aproape 13 ani, după ce a pus punct relaţiei pe care a avut-o cu interpretul Pepe. Soţii Mara s-au căsătorit în 2011, atunci când femeia a şi născut gemeni, pe Charlenne Marie si Christian Bogdan.

Bogdan Mara şi-a încheiat cariera de fotbalist la 32 de ani, având în palmares trei titluri de campion al României - cu Dinamo, Unirea Urziceni şi CFR Cluj, două Cupe - cu Dinamo şi CFR Cluj, dar şi o Supercupă - cu ardelenii din Gruia. A activat o perioadă ca impresar, apoi a devenit preşedinte de club, la ASA Târgu Mureş, unde încasa 5.000 de euro lunar. N-a rezistat mult şi a părăsit echipa, iar acum este analist tv, la Digisport, dar şi impresar.

Prins cu iubita când pleca în vacanţă

Click! a dezvăluit cu lux de amănunte cum Bogdan Mara trăia o viaţă dublă. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca el, un fost fotbalist care n-a fost implicat niciodată în scandaluri, să  fie protagonistul unui asemenea scenariu. Mara se mutase de ceva vreme de acasă, locuia cu amanta într-un apartament închiriat şi şi-a dorit, o perioadă, să păstreze aparenţele. Aşa se face că a petrecut Crăciunul cu soţia şi micuţii la munte, apoi, de Revelion, şi-a dus amanta în vacanţă, în Italia.

Loading...

Citește și

  • Trei luni! Atât a durat separarea oficială dintre Bogdan Mara (39 de ani) şi Daniela (45 de ani), femeia cu care îi are pe gemenii Charlenne Marie şi Christian Bogdan. Fostul fotbalist divorţase pentru a începe o nouă viaţă alături de Aura, tânăra cu care avea o relaţie extraconjugală de aproape un an. Lucrurile nu par însă să fi mers prea bine.

  • bogdan mara

    Un nou scandal zguduie lumea mondenă de la noi. Fostul fotbalist Bogdan Mara, 38 de ani, acum preşedinte la ASA Târgu Mureş, joacă, se pare, la dublu! Fotoreporterii Click! au surprins imagini mai mult decât grăitoare despre cât de uşor jonglează acesta cu soţia, Dana, 45 de ani, cu care este împreună de peste 13 ani, dar şi cu iubita, pentru care gurile rele spun că ar fi plecat de acasă.