FOTO EXCLUSIV Andrei Duban, cu tot familionul la urne!

duban-familie.jpg

Andrei Duban la vot
Click! a fost cu vedeta la vot
Foto: Dorin Constanda

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Ieri, Andrei (44 de ani) şi Graţiela (27 de ani) Duban au votat în familie. Cei doi soţi, alături de fiul lor, s-au prezentat la prânz la liceul Gheorghe Şincai din Capitală. Din echipă nu a lipsit nici cumnăţica actorului.

Încă de când a intrat pe poarta liceului, Andrei Duban a spus bancuri cu cei doi candidaţi la preşedinţie şi a distrat asietenţa.

duban-familie1.jpg

andrei duban si familia
Micuţul Armin a fost foarte vesel la secţia de votare
Foto: Dorin Constanda

Armin (2 ani şi 9 luni), fiul celor doi, a făcut senzaţie printre votanţi, căci dacă la început era timid şi nu prea vorbea, după câteva secunde s-a dezgheţat şi a făcut spectacol în secţia de votare.

duban-plecare.jpg

Duban la plecare
Andrei (44 de ani) şi Graţiela (27 de ani) Duban au votat în familie
Foto: Dorin Constanda

Andrei şi Graţiela ne-au mărturisit că, după aceste alegeri, speră să vadă schimbări în bine pentru toată lumea, dar mai ales pentru actori. “Văd că au ieşit din casă foarte mulţi bătrâni bolnavi şi invalizi, este un semnal de alarmă pentru cei care au stat acasă şi nu au ieşit la urne. Noi am venit în gaşcă, suntem optimişti şi sperăm într-un viitor bun pentru fiul nostru”, ne-a spus simpaticul Duban.
 

Jorge, surprins la vot cu fetele

jorge.jpg

Jorge
Jorge a fost însoţit de soţia sa, Ramona Prodea, şi de Karina, fetiţa din prima căsnicie

Cântăreţul şi vedeta showului „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, George Papagheorghe (32 de ani), alias Jorge, şi-a votat preşedintele duminică, după prânz. Însoţit de soţia sa, Ramona Prodea, şi de Karina, fetiţa din prima căsnicie, el s-a prezentat la Colegiul Naţional Cantemir Vodă din Bucureşti, unde erau trecuţi pe liste şi au votat. Fotoreporterul Click! i-a surprins pe cei trei, extrem de eleganţi şi de joviali. Jorge nu a scăpat nici aici de admiratoare, căci a dat câteva autografe şi a făcut şi fotografii cu fanii.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5