FOTO EXCLUSIV Alexandru Constantin, sărut fierbinte în văzul tuturor cu o blondă focoasă

alexandru_constantin_sarut_blonda.jpg

Alexandru Constantin în compania unei blonde focoase
Alexandru Constantin (Prima TV) a stat toată noaptea în compania blondei

Scene demne de un film romantic, sâmbătă seară, într-o berărie celebră din Parcul Herăstrău. Prezentatorul PRIMA TV, Alexandru Constantin, un burlac râvnit de multe femei, a fost surprins sărutându-se pasional cu o blondă focoasă. Deși rezervat când vine vorba de viața lui privată, iată că vedeta Prima TV n-a avut loc să se ascundă de ochii curioșilor.

Alexandru Constantin (32 ani), prezentatorul emisiunii Flash! Monden, de la Prima TV, a fost surprins în weekend în compania unei blonde focoase, pe care n-ai cum să nu o remarci dacă o vezi. Zâmbitoare, îmbrăcată într-o rochie scurtă neagră, care-i lăsa la vedere picioarele senzuale, blonda a stat în compania prezentatorului toată noaptea. Cei doi și-au aruncat priviri sexy, și-au șoptit diverse și, la un moment dat, inevitabilul s-a produs. Din zâmbetele pe care le aveau pe fețe, se pare că cei doi amorezi au petrecut momente plăcute la masă. 

Se ascundeau de ochii curioșilor, dar n-au avut de ales. Toată lumea le-a văzut sărutul!

Deși întâlnirea celor doi a avut loc în Berăria H, un local în care încap peste două mii de oameni, împânzit și cu mese retrase, dacă vrei să stai ferit de ochii curioșilor, carismaticul prezentator și presupusa lui iubita n-au scăpat neobservați. După ce toată seara au stat nedezlipiți unul de celălalt și nu s-au scăpat deloc din priviri, cei doi au reușit să fie în atenția tuturor. Asta, fără voia lor. 

În berăria unde își aranjaseră întâlnirea romantică, avea loc a 13-a ediție a unei petreceri dedicate persoanelor singure: Hot Singles Party din Berăria H, singurul eveniment de acest gen din România. La fel cum se întâmplă și pe stadioanele din America, la cele mai mari meciuri de fotbal, cei prezenți la un asemenea eveniment riscă să fie surprinși de Kiss Cam, o cameră de filmat care e proiectată pe ecrane gigant, iar imaginea celor vizați apare încadrată într-o inimioară. La încurajările celor din sală, care strigă "Pup-o!", se produce inevitabilul: un sărut în văzul tuturor. 

Contactat telefonic pentru a ne da mai multe detalii despre blonda alături de care se simțea mai mult decât bine, vedeta Prima TV n-a dorit să facă prea multe comentarii despre momentul surprins în fotografii. 

"Aș putea spune că ce se întâmplă în berărie, rămâne în berărie. Încerc să mă simt bine în timpul meu liber și să mă distrez fără să dau explicații prea multe. Important e că a fost o noapte pe cinste." a declarat prezentatorul Prima TV, pe care îl puteți urmări vineri, sâmbătă și duminică la Prima Tv, de la ora 19:30, în emisiunea Flash! Monden.

Loading...

Citește și