FOTO EXCLUSIV Aici i-au spart hoţii maşina lui Pepe

parcare.jpg

Cântăreţul și-a lăsat mașina într-o parcare aglomerată, însă hoţii au acţionat în voie
Foto: Roberto Sălceanu

S-a ales cu o pagubă de 2.000 de euro şi cu mulţi nervi! Joia trecută, Pepe şi-a parcat relaxat maşina lângă un restaurant de fiţe din Herăstrău şi a plecat la locul de joacă cu fetiţa. Când s-a întors, a constatat că hoţii îl „vizitaseră”.

Reporterii Click! au mers ieri în parcul bucureştean unde Pepe a fost lovit de ghinion. La fel de multe maşini erau parcate şi ieri în zona unde a ales şi cântăreţul, pe 2 octombrie, să-şi parcheze superbul Porsche Cayenne de 100.000 de euro.

În nici două ore cât a stat la joacă cu fetiţa de doi ani, Maria, şi soţia Raluca, hoţii au avut timp să acţioneze în voie: au spart unul din geamurile laterale ale maşinii şi au înhăţat laptopul de pe bancheta din spate. Potrivit unor surse din Poliţie, artistul a sunat la 112 imediat ce a constatat că fusese jefuit. 

A depus plângere şi speră ca poliţiştii să dea de urma hoţilor pentru a-şi recupera calculatorul în care avea mai multe materiale pentru concerte. „Poliţiştii mi-au spus să nu mai parchez în zona respectivă. Am făcut o plângere şi sper să se rezolve”, a declarat Pepe pentru Click! El şi-a luat şi dovada necesară pentru ca firma de asigurări să suporte costurile înlocuirii geamului, estimate la 800 de euro. Până va rezolva această problemă, cântăreţul a acoperit geamul spart cu bandă adezivă.

geam.jpg

Geamul spart a fost “înlocuit” cu bandă adezivă

I-au furat calculatorul

Click! v-a prezentat, ieri, în exclusivitate, detalii despre paguba suferită de Pepe. Săptămâna recută, hoţii i-au spart artistului unul din geamurile laterale ale maşinii Porsche Cayenne şi i-au furat calculatorul pe care îl lăsase pe bancheta din spate. Paguba totală (geamul distrus şi laptopul) se ridică la 2.000 de euro.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • pepe

    Face bani pe bandă rulantă din muzică şi televiziune, aşa că a devenit ţinta hoţilor. Pepe (35 de ani) s-a trezit că i-a fost spartă maşina zilele trecute, în Parcul Herăstrău, fiind prădat de un laptop, în care avea multe materiale legate de profesia lui. Artistul a chemat poliţia la locul cu pricina şi speră să găsească făptaşii cât mai repede.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1