FOTO EXCLUSIV Adelina Chivu, din prinţesă la Milano, gospodină de Corbeanca

Adelina Chivu.jpg

Adelina Chivu
Adelina Chivu, 32 de ani

Nici Adelina Chivu (32 de ani) nu mai e ce a fost! Timpul, şi grijile din ultima perioadă şi-au pus amprenta pe chipul frumoasei soţii a fotbalistului retras acum din activitate, Cristi Chivu. Fotoreporterii Click! au surprins-o, zilele trecute, nemachiată, obosită şi cu cearcăne adânci în jurul ochilor.

Sexy-prezentatoarea de ştiri sportive Adelina, cea care în urmă cu şapte ani i-a luat ochii şi i-a furat inima fostului căpitan al Naţionalei, Cristi Chivu, pare să devină pe zi ce trece doar o amintire a fostei imagini de divă. Cei şase ani de mariaj, în urma cărora au rezultat două fetiţe, Natalia (5 ani) şi Anastasia (3 ani), au lăsat urme vizibile pe chipul Adelinei, care s-a transformat peste noapte dintr-o prinţesă de Milano, unde a trăit regeşte, într-o gospodină de Corbeanca. Anul acesta, în aprilie 2014, Cristi Chivu (34 de ani) si-a luat “Adio!” de la terenul de fotbal, moment în care şi viaţa Adelinei şi a celor două fetiţe s-a schimbat radical.

adelina-chivu.jpg

adelina-chivu
Adelina Chivu, 32 de ani

Cristi a cumpărat o vilă de 4 milioane de euro la Corbeanca şi s-a mutat cu tot familionul aici. Dacă, la Milano avea grijă să nu iasă nemachiată pe stradă şi se îmbrăca numai de la magazinele de firmă, acum Adelina a ajuns să se cam neglijeze.

Adelina Chivu.jpg

Adelina Chivu
Adelina Chivu e topită după cele două fetițe ale ei, care sunt pline de energie

Ea a fost surprinsă, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, în timp ce mergea la o grădiniţă din zona Pipera ca să le ia pe cele două fetiţe, Natalia şi Anastasia. Îmbrăcată sport şi cu o vestă cu model popular, Adelina a fost practic de nerecunoscut: era complet nemachiată, cu faţa brăzdată de cearcăne adânci şi încerca să-şi ascundă cu mâna un căscat prelung, semn că stă foarte prost şi la capitolul odihnă.

Adelina Chivu.jpg

Adelina Chivu
Adelina Chivu e topită după cele două fetițe ale ei, care sunt pline de energie

Şi ele şi-au arătat adevăratul chip! Uite ce feţe au nemachiate!

 • andreea-tonciu
  Andreea Tonciu, 28 de ani
 • andreea-tonciu
  Andreea Tonciu are 28 de ani
  Foto: arhiva personală
 • andreea-marin
  Andreea Marin, 39 de ani
 • andreea-marin
  Andreea Marin, 39 de ani
 • oana-lis
  Oana Lis, 35 de ani
 • oana-lis
  Oana Lis, 35 de ani
 • laura-cosoi
  Laura Cosoi, 32 de ani
 • laura-cosoi
  Laura Cosoi, 32 de ani
 • Maximize

1/8

 

 

andreea-tonciu.jpg

andreea-tonciu
Andreea Tonciu, 28 de ani

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Cristi şi Adelina

  De când a renunţat la fotbal, acum un an şi jumătate, Cristi Chivu petrece mult timp cu familia sa.

 • Maya (6 ani) şi Adriana (8 ani)

  Steaua lui Adrian Mutu (35 de ani) pare să fi apus, deocamdată, cel puţin pe plan fotbalistic. “Briliantul” şomează de câteva luni, însă fetele lui, Maya şi Adriana, şi-au început cu dreptul cariera în modelling.

 • 2014 a fost anul în care Cristi Chivu a decis să renunţe la cariera de fotbalist profesionist. Măcinat de accidentări, fostul căpitan al naţionalei a pus sănătatea înainte de toate şi acum se dedică sută la sută familiei. Fotoreporterii Click! l-au şi pozat în ipostaza care-l prinde cel de bine: aceea de tătic!