FOTO Elena Gheorghe, ținute spectaculoase la ultimul concert! A purtat o rochie cu fotografiile bunicii ei

foto-6.jpg

Elena Ghoerghe, concert spectaculos la Sala Palatului

Elena Gheorghe a făcut „parada modei la ultimul său concert”! Cântăreața a fost în centrul atenției în seara de joi, 23 mai, atunci când vedeta a susținut un concert de neuitat la Sala Palatului, închinat muzicii armânești.

Locația a devenit neîncăpătoare pentru românii și aromânii veniți la eveniment, „Luna Alba” fiind un concert ce a adus în sufletele spectatorilor multă emoție, dar și bucurie, exact așa cum artista a promis.

Elena și-a fermecat publicul încă de la început, când în sală s-au auzit primele acorduri ale celebrei sale melodii „Luna Alba”, ultimul hit al acesteia. Publicul s-a ridicat de pe scaune și a încins hore pe cântece celebre armânești: „Ela Ela”, „Pamporea”, „Un trandafil creasti la firida”, dar pe piesele noi ale artistei, incluse pe noul album.

foto-1.jpg

Elena Gheorghe a purtat mai multe ținute spectaculoase în cadrul concertului „Luna Alba”
Foto: Antena 1

Elena Gheorghe, ținute spectaculoase la concertul de la Sala Palatului

Pe lângă muzică însă, Elena a întors toate privirile și din punct de vedere vestimentar! Ținutele pe care le-a purtat au fost cu adevărat spectaculoase și au avut nevoie de multă pricepere și pregătire: sute de metri de material, imprimat special, au fost folosiți pentru a crea rochiile pe care vedeta de 33 de ani le-a purtat în timpul concertului. În culise, cinci persoane au fost tot timpul alături de Elena pentru a o ajuta să se îmbrace și să își așeze accesoriile pentru marele show.

foto-20.jpg

Elena Gheorghe, apariții inedite pe scenă

Una dintre cele mai emoționante apariții ale serii a fost reprezentată de o rochie albastră, purtată de cântăreță, ce avea imprimate fotografii ale bunicii sale, Dada, de origine aromână, căreia Elena Gheorghe i-a dedicat acest album.

Ținuta a fost accesorizată cu o pereche de aripi formate din foarte multe stele. Elena nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar cuvintele ei despre Dada și despre ce înseamnă să pierzi o persoană dragă au făcut întreaga sală să se emoționeze. „Bunica mea și-a dorit să cânt despre rădăcinile mele și să duc tradițiile mai departe.

foto-10.jpg

Elena a purtat o rochie ce avea înscripționate pozele bunicii ei

Sunt fericită să îi pot împlini visul și știu cât de mult s-ar fi bucurat pentru mine. Sunt oameni care nu pleacă de lângă noi niciodată, pentru că îi păstrăm mereu în gânduri şi amintiri. Cred că fiecare dintre noi are un suflet pe care îl va simţi mereu aproape, pe care îl va purta veşnic în inimă”, a spus Elena. De la concertul de la Sala Palatului n-au lipsit cei din familia artistei. În special cei doi copii, Nicholas și Amelie, care la finalul evenimentului au urcat pe scenă și i-au dat un buchet de flori mamei lor.

foto-13.jpg

Artista a schimbat numeroase ținute

„Acest concert e un vis împlit. Sunt fericită pentru că tot spectacolul a fost o parte din mine, mi-am pus tot sufletul în acest eveniment și mă bucur că toți cei din sală au simțit asta. Am primit foarte multe mesaje în care oamenii mi-au spus că s-au simțit mai degrabă ca la o petrecere, nu a fost un simplu concert.

Și mai sunt foarte fericită pentru faptul că am reușit încă o dată să arătăm că muzica are un limbaj universal și indiferent dacă ești român sau aromân, ritmul ei îl trăiești cu aceeași intensitate”, a mai declarat artista.

foto-24.jpg

La final, cântăreața a primit un buchet de flori din parte copiilor ei

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1