FOTO E incredibil cum arată Andreea Bănică nemachiată!

Andreea Bănică .jpg

Andreea Bănică
Andreea Bănică s-a înghesuit și ea într-un body negru lucios

Cântăreața s-a imortalizat nemachiată în timp ce mergea spre un concert, în Ploiești, iar rezultatul este fabulos!

Toată lumea știe că Andreea Bănică este o femeie frumoas de la natură, nu numai machiată și accesorizată, însă fotografia pe care a postat-o artista în timp ce se îndrepta către Ploiești, acolo unde în seara de Revelion a susținut un concert în aer liber, a reușit să-i uimească pe fanii săi de pe Facebook. "Pe drum! Am o seară grea, dar frumoasă. Abia aştept să mă întâlnesc cu mulţi dintre voi", a scris ea îndreptul imaginii.

"Ești unicată și foarte frumoasă, Andreea. Te iubim!", a replicat un admirator. "Să ai o seară faină, frumoasă domniță", a comentat altul.

Cântăreața a avut în noaptea de Revelion șase spectacole: în Ploieşti, în Otopeni, în Piaţa Constituţiei, în cazinoul unui hotel de lux, la Romexpo și într-un club din Capitală, câștigând nu mai puțin de 20.000 de euro.

Andreea Bănică.jpg

Andreea Banica nemachiata fotografie
Andreea Bănică le-a arătat fanilor de pe Facebook cum arată nemachiată
Foto: Arhiva personală
Loading...
 
 

Citește și

  • Cele mai sexy cântăreţe de la noi îşi etalează nurii de Revelion, în cele mai tari cluburi din Capitală. Loredana Groza, Lora, Delia Matache, Andreea Bănică şi Lavinia Pârva încing atmosfera dintre ani, la preţuri avantajoase în cluburile bucureştene.

  • Andreea Banica Lucian Mitrea Sofia

    Ca niciodată, anul acesta, îndrăgita solistă a vrut să împodobească bradul, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cu bufniţe albe şi roşii. Andreea Bănică (36 de ani) a ţinut să arate şi fanilor ei noua ispravă, de care este foarte mândră.