FOTO E blondă şi e celebră! Ale cui sunt picioarele din imagine?

picioare.jpg

roxana ciuhulescu sport mostenitori copii
Acestea sunt cele mai lungi picioare din showbiz-ul românesc!
Foto: Arhivă personală

Este una dintre cele mai sexy prezentatoare din showbiz-ul românesc! Fireşte că, după ce vedem imaginea cu cele mai lungi picioare, primul nostru gând se duce înspre... Roxana Ciuhulescu (35 de ani).

Numai despre ea putea fi vorba! De curând, blonda a publicat, pe contul personal de Facebook, o imagine în care apare într-o ipostază inedită. De această dată, Roxana Ciuhulescu şi-a fotografiat doar picioarele bine tonifiate, în nişte dresuri sexy, de culoare neagră. Imaginea face cât o mie de cuvinte… “Ce culoare de clăpari se asortează la ciorapi?”, şi-a întrebat Roxana Ciuhulescu fanii, în glumă, pe Facebook.

“La ciorapi, nu îmi dau seama, dar la picioare, transparent e ok!”, “Clăparii nu ştiu, dar schiurile musai să fie albastre”, i-au scris admiratorii, în replică, pe reţeaua de socializare.

Este căsătorită cu Mihai, e mămica unei fetiţe de aproape şapte ani, Ana Cleopatra, dar nu îşi arată vârsta! Roxana e extrem de sportivă, cu un corp perfect, ceea ce denotă că este un client fidel al saloanelor de fitness.

roxana_2.jpg

roxana ciuhulescu sport mostenitori copii
Roxana Ciuhulescu se menţine într-o formă fizică de invidiat
Foto: Arhivă personală

Deşi este posesoarea unor picioare impresionant de lungi, prezentatoare speră că fiica ei, Ana, nu va creşte la fel de înaltă ca ea. ”Cred şi sper ca ea să nu fie la fel de înaltă ca mine. Cu siguranţă Ana va lua media de înălţime dintre mine şi Mihai, deci va fi o fetiţă bine crescută, de 1,85 metri”, a mărturisit Roxana, în urmă cu ceva timp, la emisiunea "Ce se întâmplă, doctore?", de la Pro TV.

roxana_ana.jpg

roxana ciuhulescu sport mostenitori copii
Roxana, alături de fiica ei, Ana, care îi seamănă leit
Foto: Arhivă personală
Loading...

Citește și

  • Cu o statură potrivită pentru jocul de sub panou, Roxana Ciuhulescu va fi una dintre vedetele care vor fi prezente la prima ediţie a celui mai mare campionat de baschet 3 la 3 din România, Sport Arena Streetball. De vineri până duminică, peste 1000 de participanţi, printre care o serie de invitaţi speciali, vor lua cu asalt terenurile din Politehnica bucureşteană.

  • După trei ani de căsnicie, Roxana Ciuhulescu a făcut dezvăluiri şocante în ce priveşte mariajul cu Mihai Ivănescu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1