FOTO Diana Pârvu a născut o fetiță de nota 10. Fosta vedetă TV s-a luptat cu Covid în ultima lună sarcină

diana-parvu1.png

Diana Pârvu a avut o sarcină cu probleme
foto: Instagram

După ce s-a luptat cu endometrioza și Covidul chiar în ultima lună de sarcină, Diana Pârvu a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, joi, 15 aprilie. Diana și Sergiu Negoțiu Piloff, partenerul ei de viață, au devenit părinți pentru prima oară.

Fosta prezentatoare de la Kanal D a născut o fetiță de nota 10 prin cezariană, care va purta numele Jacqueline Marie. “Fetița are 2,840 kg, 50 de cm, este foarte frumoasă și conturată. Și, ce credeți? Are nasul meu. Abia aștept să mi-o aducă să stau cu ea, să o văd”, a mai mărturisit proaspăta mămică, într-un alt filmuleț făcut public de la maternitate, pe o rețea de socializare.

diana_parvu_fetita_jaqueline.jpg

Diana Pârvu și micuța Jaqueline
foto: Instagram

Fosta prezentatoare Kanal D s-a confruntat cu mai multe probleme de-a lungul sarcinii, însă totul a ajuns cu bine la final. După ce a trecut printr-un cerclaj chiar în ziua de Crăciun, vedeta a mai avut parte de un moment care i-a stârnit multe emoții. Fosta prezentatoare tv a fost infectată, în luna a noua de sarcină, cu noul coronavirus. Diana a fost atât de emoționantă la întâlnirea cu fetița ei, încât a plâns jumătate de oră din cât a stat în sala de operație.

Diana Pârvu: "M-a luat tremuratul înainte de operație"

„Sunt bine, bine, bine! Și fetița este bine. Am stat un pic să o văd, am stat un pic cu ea. Mi s-au tot administrat calmante, au venit toți doctorii, asistentele, să îmi mai schimbe un calmant, să îmi mai dea o perfuzie, să mai verifice sonda. Am trecut printr-un carusel de sentimente, trebuie să vă recunosc că, oricât de euforică am fost, m-a luat tremuratul înainte de operație. Am trecut prin toate stările când am văzut-o, am plâns când am ieșit din operație, doar mă uitam la ea și plângeam, și vorbeam cu ea. Iar tati a fost nonstop în contact cu medicii, după aceea cu noi. Este extrem de emoționat, vrem să îi spunem că îl iubim extraordinar de mult pe tati”, a mai spus fosta prezentatoare de la Kanal D, pe Instagram Stories.

Citește și:

Vedeta tv care a trăit un coșmar în sarcină: “Am avut endometrioză, cerclaj și Covid“

 

Loading...