FOTO Dan Negru, mărturisire şocantă: “Am fost un laş!”

dan negru

Dan Negru
Dan Negru
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Zilele acestea se împlinesc 25 de ani de la Revoluţia din 1989. Dan Negru (43 de ani) a retrăit, de curând, momentele emoţionante prin care a trecut atunci.

Dan Negru a fost cuprins de un moment de nostalgie. Vedeta Antenei 1 şi-a amintit cu tristeţe despre cum a fost în zilele de la Revoluţia din '89. Prezentatorul de televiziune a recunoscut că doar cei curajoşi au rămas atunci să înfrunte ceea ce avea să se întâmple.

“Am fost un laş la Revoluţie, în Timişoara, şi n-are legătura cu vârsta pe care o aveam… Ziua stăteam aproape de Catedrală, ca să pot fugi mai repede spre Piaţa Maria, iar seara, pe la 5, când se întunecă, fugeam acasă... De frică! Cei curajoşi rămâneau! Apoi lăsam să treacă vreo câteva tramvaie, în staţia din Piaţa Maria, ca să stau şi să-l ascult pe Tokes vorbind de la geamul parohiei, dar după aceea fugeam cu tramvaiul 7 spre casa. De frică… Cei curajoşi rămâneau! Azi, Timişoara… 15!”, a scris, pe reţeaua de socializare, prezentatorul de la Antena 1.

revolutie.jpg

dan negru marturisire revolutie
Dan Negru se învinovăţeşte, când vine vorba despe momentele Revoluţiei din 1989
Foto: Arhivă personală

Se împlinesc 25 de ani de la Revoluţia din 1989

Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la Revoluţia din 1989. Totul a început la Timişoara, după o revoltă înnăbuşită la Iaşi. A trecut déjà un sfert de veac de când Nicolae Ceaușescu și partidul său au plecat de la cârma țării. La sfârșitul lunii decembrie 1989, în toată lumea se vorbea despre Revoluția din România și despre căderea comunismului.
 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1