FOTO Cum a arătat botezul băiețelului Adelei Popescu. Imagini emoționante de la eveniment

radu-valcan-botez-baietel.jpg

Radu Vâlcan, la botezul băiețelului lui cel mic
Foto: Arhivă personală

Adela Popescu și Radu Vâlcan au trecut recent printr-unul dintre cele mai emoționante evenimente din viața lor, botezul băiețelului lor cel mic, Andrei. Deși soții au mai avut parte o dată de această experiență, atunci când l-au creștinat pe fratele mai mare al lui Andrei, Alexandru, iată că fiecare ceremonie de genul este indedită și reușește să sădească un amalgam de sentimente în sufletele părinților.

Cuplul și-a botezat duminică, 5 mai, băiețelul, petrecând multe momente unice, iar acum fericita mămică a ales să facă publice și câteva imagini de la ceremonia de creștinare, chiar dacă evenimentul în sine a fost destul de discret, ferit de ochii curioșilor. Micuțul Andrei a avut parte de o slujbă frumoasă, sub privirile extrem de emoționate ale părinților lui, care au radiat de fericire pe tot parcursul ceremoniei de creștinare.

adela-popescu-baietel-botez3.jpg

Adela, fericită și emoționată la botez, alături de prietena ei, Dana Rogoz
Foto: Arhivă personală

Primele imagini de la botezul lui Andrei 

„A fost un botez tare frumos. Slujba a fost minunată, iar Andrei, exact cum ne așteptam, a fost extrem de cuminte. Pesemne ca Părintele Ciprian are mână bună. Și cu această ocazie dorim să îi și multumim că a fost alături de noi într-un moment atât de important din viata noastră. Pupaturi, flori, felicitari, toate în goană, căci tare ni se făcuse foame si sete.

adela-popescu-baietel-botez2.jpg

Andrei a fost cuminte la slujba de creștinare
Foto: Arhivă personală

Așa că fuguța am pornit spre restaurant uitând și de clasica fotografie de grup. Doar aceea lipsește, însa celelalte tare sunt frumoase”, a povestit Adela Popescu pe blogul personal, unde a și publicat primele imagini de la eveniment. „Iată că și după botez eu tot „îmbetată” de fericire mă găsesc. Copiii au somnul decalat, casă e plină cu flori, frigiderul „zace” de prăjituri care mai de care, laptopul tot descarcă fotografii, iar inima îmi e plină de încântare”, a mai explicat vedeta, la momentul respectiv. 

adela-popescu-baietel-botez1.jpg

Foto: Arhivă personală

La botez, Adela Popescu a îmbrăcat o rochie elegantă, neagră, iar Radu Vâlcan nu s-a lăsat nici el mai prejos și a fost, la rândul lui, la 4 ace. Imediat după terminarea slujbei din biserică, ce a fost una destul de discretă, fericiții părinți alături de familia lor și prietenii apropiați au mers să sărbătorească marele eveniment într-un restaurant din Capitală.

adela-popescu-botez-invitati.jpg

O parte dintre invitații Adelei Popescu la botezul băiețelului ei cel mic
Foto: Arhivă personală

Fratele cel mare al Adelei, Bogdan, a cântat la eveniment 

Evenimentul a fost unul restrâns, alături de familie și apropiați, pentru care vedeta a pregătit o mulțime de surprize. „Am făcut lista deja, cred că vor fi în jur de 80 de invitați. Toți apropiați și dragi. Fratele meu mai mare are o trupă de coveruri, de care se ocupă în timpul liber, și i-am smuls promisiunea că ne va cânta și nouă la botez”, spunea Adela Popescu în urmă cu doar câteva luni. 

„Bobo mi-a făcut o bucurie uriașă și a cântat la petrecere. A fost prima dată când întreagă familie s-a bucurat din plin, live, de pasiunea lui imensă pentru muzică și de talentul lui de chitarist și solist. Cu toții am dansat și l-am aplaudat, de la început până la sfârșit, fie că era o piesă de la Compact sau de la Pink Floyd”, a mai declarat Adela Popescu.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1