FOTO Cum arată Raluca Sandu cu două săptămâni înainte de a deveni din nou mămică

raluca.jpg

raluca sandu sarcina sport sala de fitness luna a noua
Raluca Sandu mai are două săptămâni până când naşte
Foto: arhiva personală

Raluca Sandu (33 de ani) a început numărătoarea inversă. Două săptămâni o mai despart de marele moment, atunci când îşi va cunoaşte bebeluşul. Însărcinată în luna a noua, fiica fostului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal nu renunţă nici în ruptul capului la sala de fitness. Tenismena a făcut sport aproape pe toată durata sarcinii, de aceea nici nu este de mirare că arată senzaţional.

Îndrăgostită de sala de fitness, Raluca Sandu petrece ore bune lucrându-şi trupul. Deşi mai are puţin şi naşte, tenismena continuă să facă mişcare şi să tragă de fiare aproape zilnic. Fiica fostului preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal s-a fotografiat recent  printre aparatele de fitness, etalându-şi burtica de gravidă. Ea le-a mărturisit apropiaţilor că în cel mult trei săptămâni va deveni pentru a doua oară mămică.

raluca_sandu_profil.jpg

raluca sandu sarcina sport sala de fitness luna a noua
Tenismena trage tare de fiare, deşi mai are puţin şi naşte
Foto: arhiva personală

Bruneta a postat pe contul ei de socializare o fotografie în care apare în oglindă, cu spatele. Dacă nu ar şti că Raluca este însărcinată şi chiar momentul până îşi va ţine bebeluşul în braţe este din ce în ce mai aproape, ar putea să jure că bruneta a făcut o magie, căci privind-o din spate, tenismena nu lasă nimănui impresia că este o femeie cu o sarcină avansată. 

raluca_sandu.jpg

raluca sandu sarcina sport sala de fitness luna a noua
Dacă o priveşti din spate, nici nu bănuieşti că Raluca este însărcinată în luna a noua
Foto: arhiva personală

Fosta sportivă este însărcinată cu omul de afaceri Ziv Tetelman (39 de ani) cu care trăieşte o frumoasă poveste de dragoste de trei ani. Simona, fetiţa tenismnei, este foarte apropiată de el şi de cei doi copii din prima căsătorie ai milionarului evreu, David şi Daniel.

Loading...

Citește și