FOTO Cum arăta Jojo la 12 ani. Fanii au asemănat-o cu Selena Gomez!

jojo-colaj-tinerete.jpg

Vezi cum arăta Jojo la doar 12 ani!
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Pare că anii nu au reușit să o schimbe pe Jojo, decât din punctul de vedere al experiențelor personale și al vârstei care apare în buletin. Cătălina Grama, pe numele ei real, a publicat o fotografie realizată în urmă cu 25 de ani, însă vedeta pare neschimbată. Iată imaginea!

Jojo, în vârstă de 37 de ani, a oferit publicității o imagine din „tinerețe”, răscolind în sertarul cu amintiri. Vedeta a dezvăluit că acceptat o provocare și și-a uimit prietenii virtuali cu o fotografie de acum 25 de ani, de pe vremea când frumoasa mămică avea doar 12 ani. Fosta concurentă de la „Asia Express” a mărturisit și cum s-au schimbat comportamentul și viața ei în toți acești ani. 

Cum arăta Jojo în urmă cu 25 de ani

Admiratorii ei au fost încântați și unii dintre ei au asemănat-o chiar cu Selena Gomez, susținând că singura diferență dintre cele două ar fi culoarea părului, cântăreața fiind brunetă iar Jojo, blondă încă de mică. 

„M-am gândit să vă spun în câteva rânduri cum s-a schimbat viața mea în ultimii 25 de ani. Acum 25 de ani eram un copil idealist, cu aripi cât cerul și o țintă: aceea de a reuși in viata și de a avea o carieră frumoasă. Îmi doream să ofer familiei mele tot ce nu a avut vreodată. Noi toti am crescut uniti și în spiritul ăsta în familia mea. Asta a fost mereu mai presus de orice altceva.

jojo-poza-tinerete.jpg

Jojo a publicat pe contul personal de socializare o imagine realizată în urmă cu 25 de ani, alături de una realizată în prezent. Observați vreo diferență?
Foto Instagram

Nimeni nu m-a putut opri niciodată în cei 25 de ani din drumul meu. M-am bazat mereu pe credința mea și steaua mea norocoasă. Azi sunt o idealista-pragmatică, ceea ce înseamnă că am mai învățat câte ceva. Am învățat când și cum să îmi folosesc aripile și mai mult decât atât, acum e randul meu să îmi învăț și să îmi încurajez copiii sa zboare. Eu zic că au fost 25 de ani cu însemnatate și ca fiecare dintre ei m-a alcătuit pe mine cea de azi”, a fost mesajul lui Jojo. 

„În prima poză am crezut că-i Selena Gomez”, „Selena Gomez cu părul blond”, „Frumoasă și atunci și acum. Tot tânără, tot tânără. Felicitări Jojo petru felul în care arățo și pentru toată cariera ta de până acum”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 

selena-gomez.jpg

Jojo a fost asemănată cu Selena Gomez
Foto Instagram

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Paul Ipate și-a anunțat fanii că are probleme de sănătate și speră să-și revină cât de curând. Nu se aștepta sub nicio formă să se îmbolnăvească de una dintre bolile copilăriei, însă speră la ce e mai bun, chiar dacă a fost nevoit să se retragă pentru două săptămâni de pe scena teatrului.

  • Cunoscută publicului ca „Abramburica” de la fosta emisiune pentru copii „Abracadabra”, Dana Rogoz (33 de ani) revine anul acesta pe marile ecrane în pelicula „Mo”, regizată chiar de soţul ei, Radu Dragomir (52 de ani). Ea interpretează rolul unei studente şi a filmat secvenţe de dragoste cu actorul Răzvan Vasilescu (64 de ani).