FOTO Cum arată apartamentul de lux în care s-a mutat Vladimir Drăghia cu familia! Balconul cu vedere la lac face toți banii

vladimir-draghia-fetita.png

Cum arată apartamentul în care s-a mutat Vladimir Drăghia cu toată familia
Foto: Instagram

Vladimir Drăghia, câștigătorul primei ediții a emisiunii „Exatlon România”, a decis să facă o schimbare majoră în viața sa în această vară.

Împreună cu partenera lui, Alice, și cu fetița pe care o au împreună, micuța Zora, actorul a ajuns la concluzia că familia lor are nevoie de ceva mai mult spațiu, acum de când în casa lor a apărut și un patruped, companionul perfect pentru Zora.

Aceștia s-au mutat într-un apartament mai spațios, modernizat și pe stil „hipsteresc”, care i se potrivește de minune familiei. Imaginile grăiesc de la sine! 

„Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru și Zora s-au mutat în noul lor apartament din București. Amenajarea este una contemporană, cu detalii atent gândite, și a fost realizată împreună cu biroul nostru de arhitectură”, a anunțat pagina oficială a firmei de design care s-a ocupat de locul unde locuiesc acum aceștia, publicând și câteva fotografii cu apartamentul, care arată foarte bine și modern.

dormitor.jpg

Dormitorul matrimonial
Foto: Facebook

Vladimir Drăghia, apartamentul de lux cu vedere la lac

„Am vizitat azi clădirea în care ne vom muta în curând. Am fost cu Alice, cu Zora, cu Ioco și am sunat-o și pe maică-mea, să fim chiar tot familionul. :-). Și cum stăteam noi așa, sub apus, mi-am numărat binecuvântările-n gând și parcă au dispărut pentru câteva clipe grijile, virusul, tot. E plăcut să te poți opri câteodată să privești în jur. Iar dacă nu îți place ce vezi, fă să-ți placă”, a publicat Vladimir Drăghia pe rețelele de socializare.

apartament1.jpg

Bucătăria este open space
Foto: Facebook

Acesta a achiziționat locuința încă din toamna anului 2018, când proiectul imobiliar se afla în plină derulare. „Ne-am luat casă. Mă rog, apartament, dar pentru noi va fi acasă şi asta e ce contează. Sperăm să fie de piatră, cum ne-aţi urat acum câteva luni”, a explicat atunci Vladimir Drăghia, care a publicat o fotografie în care apare alături de iubita sa, Alice, dar şi macheta blocului.

apartament2.jpg

Bucătăria și living-ul
Foto: Facebook

apartament3.jpg

Una dintre băi
Foto: Facebook

La ce preț poate ajunge un apartament de genul

Complexul în care s-a mutat Vladimir Drăghia este aflat în zona Băneasa-Pipera. Conform broşurii de prezentare, este al doilea concept rezidenţial boutique din România, iar construcţia se află chiar pe malul lacului Valea Şaulei.

balcon.jpg

Balconul are vedere la lac
Foto: Facebook

Astfel că, în oferta dezvoltatorului imobiliar sunt apartamente cu 2 camere, al căror preţ pornește de la 77.999 de euro+TVA, cu 3 camere, de la 102.999 euro+TVA, şi cu 4 camere, de la 139.999 euro+TVA. În plus, fiecare apartament din complex are câte o terasă, cu suprafeţe variabile între 15 metri pătraţi şi 110 metri pătraţi, informează PlayTech.ro.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1