FOTO: Corondan, prima apariție după ce s-a spus că a murit

Gianina Corondan 1.jpg

Gianina Corondan murit anunt facebook
Gianina Corondan a fost prezentă la lansarea filmului „Jocul codurilor” și părea complet lipsită de griji
foto: Stan Miles Studio

Aseară, la Afi Palace Cotroceni, vedetele s-au întâlnit la avampremiera filmului „Jocul codurilor”. Printre invitaţi au fost şi Adina Galupa, Doiniţa Oancea, Gianina Corondan, Irina Cordoneanu, Irina Mohora, Andrei Nourescu, Teodora Rusu alias Adora, Vladimir Drăghia şi Bianca Pena.

Dintre invitaţi au atras atenţia Gianina Corondan, care a apărut îmbătrânită după „anunţul morţii” ei de pe Facebook, dar şi Mircea Zara care a purtat fustă! Geanina a sosit la eveniment însoțită de mai mulți prieteni și era foarte veselă, în ciuda faptului că pe chipul ei se citea oboseala. Vedeta se pregătește acum de aniversarea ei, căci la 30 ianuarie face 44 de ani. „Am fost la cinema și m-am simțit foarte bine. M-am întâlnit cu amicii și mi-a plăcut extraordinar de mult filmul”, a spus Geanina, pentru Click! 

„Nici bolnavă nu sunt”

Anunțul făcut pe Facebook în care se spunea că Geanina Corondan a murit a șocat pe toată lumea. Vedeta a lămurit însă la acea vreme, pentru Click!, că este bine mersi. N-am murit și nici bolnavă nu sunt. N-ai pe cine da în judecată după astfel de mesaje, pentru că nimeni nu-și însuşeşte vina”. Tot atunci, Geanina a spus că vrea să revină în forță pe micul ecran. „Vreau să fac din nou televiziune", a spus Gianina, pentru Click!

Vedetele s-au înghesuit să vadă filmul

 • Mircea Zara cinema jocul codurilor
  Mircea Zara s-a îmbrăcat îndrăzneț pentru o ieșire la cinema. Și-a luat fustă
  foto: Stan Miles Studio
 • Gianina Corondan murit anunt facebook
  Gianina Corondan a venit însoțită de un prieten la lansarea filmului „Jocul codurilor”, eveniment care a avut loc la CinemaCity din Mall AFI Cotroceni
  foto: Stan Miles Studio
 • Adina Galupa Doinita Oancea cinema
  Actrițele Adina Galupa și Doinița Oancea s-au fotografiat împreună în fața posterului uriaș de la intrarea în cinema
  foto: Stan Miles Studio
 • Teodora Rusu Adora Jocul codurilor
  Solista Teodora Rusu alias Adora și-a dorit foarte mult să vadă filmul cu Benedict Cumberbatch în rolul principal
  foto: Stan Miles Studio
 • Maximize

1/4

„The Imitation Game - Jocul codurilor”, în cinematografe din 30 ianuarie

Filmul prezintă povestea lui Alan Turing (interpretat de Benedict Cumberbatch), matematician, criptanalist şi erou de război, recunoscut ca fiind pionierul tehnologiei moderne a calculatoarelor. El a coordonat un grup divers de savanţi, lingvişti, campioni la şah şi ofiţeri ai serviciilor secrete, punându-se pe seama lui spargerea unui cod aşa-numit „de nespart” al maşinăriei Enigma a Germaniei, în al doilea război mondial. Regizat de Morten Tyldum, cu un scenariu de Graham Moore, filmul îi mai are în alte roluri pe Keira Knightley, Matthew Goode, Rory Kinnear, Allen Leech, Matthew Beard, Charles Dance şi Mark Strong. Lansat internațional la 10 ianuarie, în România, filmul e disponibil în cinematografe din 30 ianuarie.

Loading...

Citește și