FOTO Cine a fost primul soț al Andreei Marin. Cei doi s-au căsătorit când vedeta avea 21 de ani

andreea-marin-prim-sot.jpg

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară când avea doar 21 de ani
Foto Instagram

Andreea Marin a fost destul de discretă de-a lungul timpului în privința relațiilor ei amoroase, chiar dacă acestea au fost făcute publice. „Zâna surprizelor” a știut să își trăiască viața personală departe de ochii curioșilor și nici iubirile ei nu a făcut notă discordantă la acest capitol. Iată cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin! Cei doi au divorțat după trei ani.

Deși când spunem „fostul soț al Andreei Marin” ne gândim automat la Ștefan Bănică, alături de care vedeta are și o fetiță pe nume Violeta, sau la turcul Tuncay Ozturk, fosta prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize” a mai avut o relație amoroasă care s-a transformat într-un mariaj, pe vremea când aceasta avea 21 de ani.

Cine este și cum arată primul soț al Andreei Marin

Vedeta s-a căsătorit prima dată în anul 1995, când avea doar 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță, însă pentru cei doi pur și simplu „nu a fost să fie”, așa că divorțul a venit la doar trei ani după ce și-au jurat iubire veșnică. Totuși, flacăra dintre foștii soți pare să fi fost una puternică, dacă ne luăm după declarațiile date de apropiații vedetei.

andreea-marin-primul-sot.jpg

Cristian Gheorghiță, primul soț al Andreei Marin
Foto Facebook

„Unul din cele mai dificile momente din viață ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubita.Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viață”, mărturisea Ana Maria Ilac, o prietenă apropiată de-a Andreei Marin pentru wowbiz.ro, în urmă cu ceva vreme.

În prezent, Andreea Marin trăiește o poveste de iubire cu Adrian Brâncoveanu (34), consulul României în Libia. S-au mutat de curând și împreună, în București, după ce ani la rând au avut o relație la distanță.

andreea-marin-iubit.jpg

Andreea Marin, alături de iubitul consul, Adrian Brâncoveanu
Foto: Click!

„Eu cred că fericirea se vede pe chipul unui om. Sunt femeie la casa mea. Mă simt iubită şi iubesc. Este (n.r. Adrian Brâncoveanu) omul care mă sprijină din spate.(..) Îndrăgostită, loială, cu o mare putere de a muta munţii din loc. Sunt răsfăţată de bărbatul meu şi de copilul meu, dar nu stilul ăla de răsfăţ, ci alintată”, a dezvăluit Andreea recent în cadrul unei emisiuni TV.   

Primul soț a înșelat-o cu o colegă de serviciu?

Deși Andreea Marin nu a dezvăluit motivele divorțului, la momentul repectiv, gurile rele au povestit că bărbatul a fost cel care a călcal strâmb. Deşi vedeta a lăsat să se înţeleagă că la originea separării ar fi fost neînţelegerile dintre ei, iar divorţul a venit pentru că cei doi nu se mai potriveau, se pare că prezentatoarea a fost înlocuită cu o altă femeie, o colegă pe care Cristian Gheorghiţă ar fi pus ochii. Aceeași presupunere a fost făcută și în cazul celorlalte mariaje ale vedetei, speculându-se că toți bărbații din viața ei ar fi înșelat-o.

 

 

Loading...

Citește și

  • andreea marin costum de baie

    Ce surprize ascunde Andreea Marin (44 de ani) în decolteu! În ultima vreme, frumoasa vedetă a prins încredere şi îşi etalează feminitatea mai mult ca niciodată. La fiecare apariţie publică, fosta "Zână a Surprizelor" poartă rochii cu vedere la sâni, iar acest gen de croi, cu decolteu în "V", o avantajează foarte mult.

  • Andreea Marin are parte de o zi cam tristă deoarece în urmă cu trei ani tatăl ei s-a stins din viață. Vedeta a publicat un mesaj foarte emoționant pe rețelele de socializare despre relația pe care a avut-o cu el. Ea a suferit mult după pierderea lui și mereu își amintește cât de iubită se simțea de către el.