FOTO Ce tare s-a îngrăşat Nico! Solista a pus kilograme bune în plus

36_cm_nico_tifetz_img9624_preview.jpg

Nico, pe vremea când avea o siluetă de invidiat

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

A fost mereu atentă cu alimentaţia, iar Nico s-a putut lăuda până nu de mult cu o siluetă de invidiat, chiar dacă a trecut de 40 de ani.

Nico povestea, în toamna anului trecut, că urmează un regim echilibrat şi are grijă ca după ora 18.00 să nu mai pună nimic în gură. Însă a recunoscut că nu face sport, pentru că nu are timp, iar concertele o ţin veşnic ocupată,

„Am ţinut dieta Dukan şi mi-a fost foarte rău, aşa că am renunţat. Acum am grijă doar la ce mănânc, iar ultima masă e la şase seara. Prefer fructele, grătarele, iaurturile degresate, însă sunt foarte pofticioasă la prăjituri, aşa că mai gust câte una din când în când", a declarat Nico, pentru Click!.

Însă în ultima vreme, cântăreaţa de 44 de ani nu mai afişează trupul perfect cu care şi-a obişnuit fanii. Nico a pus câteva kilograme bune pe ea, iar schimbarea e imediat vizibilă. Lipsa sportului a început să îşi spună cuvântul.

nico_grasa.jpg

Nico a pus câteva kilograme, lucru vizibil
Foto: Facebook

Bruneta a postat o imagine pe contul ei de Facebook în care se vedete cu ochiul liber că nu mai e trasă prin inel. 

În plus, Nico apare şi în costum de baie în altă fotografie: abdomenul ei nu e deloc tonifiat, iar colăceii au început să îşi facă apariţia. 

nico_grasa_2.jpg

În costum de baie, Nico nu mai arată ca scoasă din paginile revistelor
Foto: Facebook

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • Viaţa de artist nu este întotdeauna roz. Deşi una dintre cele mai apreciate soliste ale României, Nico duce o viaţă modestă în Ploieşti, oraşul natal. Ea şi soţul, Laurenţiu, locuiesc într-o casă de la 1920, pe care au renovat-o abia acum câţiva ani.

  • Nico

    Are 44 de ani şi tot nu şi-a învins teama de apă. Nico a mărturisit că nu ştie să înaote, aşa că evită se se aventureze tocmai pentru că nu este sigură pe ea. Cântăreaţa a povestit la emisiunea "Trăieşte-ţi vara" de la Pro Tv că a trăit o experienţă neplăcută şi a rămas cu sechele.

  • Lansarea unui parfum de doamne le-a adunat marţi seară pe vedete, la Palatul Şuţu din Capitală. Cu această ocazie, Anca Ţurcaşiu, Crina Matei şi Nico au demonstrat că poţi arăta şi la 40 de ani ca de 20. Click! le-a „descusut” pe cele trei vedete de secretele siluetei perfecte.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5