FOTO: Ce se distrează fostul soţ al Lorei, la Hollywood!

Dan Badea, Hollywood 1.jpg

Dan Badea Hollywood vacanta iarna
Dan Badea a petrecut Sărbătorile de Iarnă în America, în orașul supranumit „Cetatea Filmului”
foto: arhiva personală

Sfârşitul de an nu l-a prins singur pe Dan Badea (38 de ani), actorul care a divorţat în octombrie anul trecut de Lora (32 de ani). Acesta a petrecut în orașul supramunit „Cetatea Filmului” alături de mai mulţi prieteni celebri şi a încercat să o uite pe fosta soţie.

Deşi e încă prieten cu Lora şi a apărut într-unul dintre cele mai recente vidoclipuri ale sale, Dan Badea încearcă să treacă peste divorţ şi a plecat tocmai în California (America). Sârbătorile de Iarnă şi anul nou l-au prins pe actorul comedian, care a prezentat „Time News Roman” la Prima TV, departe de România, la căldurică.

Dan Badea, Hollywood 2.jpg

Dan Badea Hollywood vacanta iarna
Dan Badea a petrecut la Hollywood împreună cu mai mulți prieteni, ptrintre care și Răzvan Fodor și soția acestuia
foto: arhiva personală

 

Dan Badea a ajuns în Malibu (California) însoţit de Răzvan şi Irina Fodor, două dintre vedetele PRO TV cu care s-a plimbat prin mai multe locuri interesante, printre care şi Universal Studios Hollywood. Gaşca lor s-a distrat, iar la un moment dat li s-a alăturat şi celebrul fotograf al vedetelor internaţionale şi de la noi, Edward Aninaru, care s-a întors peste hotare după ce o perioadă a fost în România. Cei patru au făcut multe fotografii pe care le-au publicat pe diverse rețele de socializare. În preajma actorului nu se vede nici o domnişoară, dar este posibil ca Dan Badea să aibă, dar să nu vrea deocamdată să se afișeze cu noua iubită.

Dan Badea, Hollywood 3.jpg

Dan Badea Hollywood vacanta iarna
Dan Badea și Răzvan Fodor s-au plimbat pe aleea celebrităților și au focut mai multe fotografii
foto: arhiva personală

Dan Badea, Hollywood 4.jpg

Dan Badea Hollywood vacanta iarna
Dan Badea, alături de prietenii săi, soții Răzvan și Irina Fodor și celebrul fotograf român Edward Aninarul, cel care a făcut carieră la Hollywood
foto: arhiva personală
Loading...

Citește și