FOTO Ce schimbată e Lavinia Pintea. Străluceşte alături de noul iubit

lavinia_tatomir_1.jpg

Lavinia Tatomir, la un an de la moartea lui Pintea, când purta încă doliu
Foto: Arhiva Click

Văduva lui Adrian Pintea, Lavinia Tatomir, iubeşte din nou, la şapte ani de la moartea marelui actor. Nu numai că are o nouă relaţie, după ce ani de zile a zis că Adrian e încă parte din fiinţa ei, dar doctoriţa şi noul iubit vor să facă pasul cel mare, după ce Laurenţiu a cerut-o în căsătorie.

Viitorul ei soţ e un bărbat înalt, bine făcut, de profesie medic, despre care toți prietenii Laviniei spun că este perechea perfectă pentru ea. Nu e de mirare atunci că văduva lui Pintea e o persoană complet schimbată în ultima vreme. 

Lavinia (34 de ani) radiază de fericire în toate imaginile postate recent pe contul ei de Facebook. Îmbrăcată în culori vii, foarte cochetă şi doarte drăgăstoasă cu Laurenţiu, e clar că Lavinia a reuşit în sfârşit să treacă peste suferinţa provocată de pierderea mult iubitului soţ. Locul tineri în negru, măcinată de dorul lui Pintea a fost luat de o femeie care zâmbeşte mereu şi care vrea să se bucure de viaţă alături de persoana iubită. 

"El este Peştisorul meu de Aur (Laurenţiu), viitorul meu soţ! Formăm un cuplu de câteva zile şi m-a cerut de soţie încă din prima zi", a declarat pentru Click! Lavinia.

  • Lavinia şi Laurenţiu sunt foarte apropiaţi în toate imaginile
  • De când are o nouă relaţie, Lavinia nu îşi poate stăpâni zâmbetul
  • Cei doi vor să se căsătorească, chiar dacă relaţia lor e una foarte nouă
  • Lavinia şi Laurenţiu se cunosc însă de ani buni
  • Lavinia e complet schimbată de când a decis să îşi refacă viaţa cu Laurenţiu
  • Maximize

1/5

Văduva lui Pintea a făcut anunţul nunţii pe pagina sa de Facebook, unde l-a prezentat pe iubit prietenilor: 

"Laurențiu este darul minunat pe care îl primesc în viața mea cu toată recunoștința și bucuria regăsirii. Pentru că ne cunoaștem de atât de mulți ani, pentru că mi-a fost un coleg minunat și prieten de suflet ca nimeni altul, pentru că este un om profund bun și tandru, pentru că este un medic de excepție, dăruit semenilor săi, pentru că, de curând, mi-a oferit toată dragostea și atenția lui, pentru că am încredere în el și pentru că vrem să pornim la un nou drum împreună, îi mulțumesc! Lui și Universului întreg... Îl iubesc!”, a scris ea.

Loading...

Citește și

  • Laurenţiu şi Lavinia

    Lavinia Tatomir a făcut un anunț-șoc marți seară. Văduva regretatului actor Adrian Pintea a anunțat marți seară pe contul ei de pe o rețea de socializare că a decis să se mărite. Cu această ocazie, l-a și prezentat pe viitorul ei soţ, Laurențiu, un bărbat înalt, bine făcut, de profesie medic, despre care toți prietenii Laviniei spun că este perechea perfectă pentru ea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1