FOTO Ce mare și frumoasă s-a făcut fetița Elenei Udrea! Cum a surprins-o mama ei făcând o „șotie”

udrea-fetita.png

Elena Udrea e topită după fetița ei
Foto: Facebook

Micuța Eva Maria, fiica Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov, crește pe zi ce trece și deja e la vârsta la care începe să exploreze lucruri noi, iar mama ei e mereu acolo să imortalizeze aceste momente importante.

Eva Maria, cu fățuca rotundă și ochii mari și albaștri e deja o frumusețe de fetiță, părinții ei trebuind să se pregătească cum se cuvine pentru perioada adolescenței, în care cu siguranță va avea mulți pretendenți.

Fetița Elenei Udrea „a dat iama” în rujuri

Până atunci mai e destul timp însă, dar asta nu înseamnă că micuța nu începe să copieze deja câteva dintre „hobby-urile” pe care le va avea și atunci, cel mai probabil. Văzând rujuri și produse cosmetice la mama ei, Eva s-a gândit să încerce și ea, poate găsește de pe acum nuanța cea mai potrivită. Momentan însă, micuța trebuie să mai lucreze la „modul de utilizare” al rujului.

eva-maria-elena-udrea.jpg

Eva a început să se joace cu rujurile mamei ei
Foto: Facebook

Elena Udrea și-a surprins micuța într-o ipostază amuzantă, „mâncând” din ruj și avându-l intins pe toată fața, aceasta ținând neapărat să imortalizeze momentul. „Când crezi că a venit momentul să faci și tu ce face mama...sau încă mai confunzi rujul cu înghețata”, a scris fostul ministru al Turismului pe rețelele de socializare. Șotia micuței a generat reacții pe măsură din partea internauților, care nu au putut să nu observe cât de drăgălașă e Eva, chiar și „prinsă în fapt”.

Eva a venit pe lume mai devreme decât data preconizată de medici, în luna septembrie a anului 2018. O sursă apropiată Elenei Udrea a dezvăuit că fostul ministru al Turismului a născut pe cale naturală într-un spital din San Jose. Fostul politician a trecut prin clipe grele însă atunci când a pierdut unul dintre gemenii cu care era însărcinată, frățiorul Evei, însă s-a consolat cu gândul că își va putea strânge măcar unul dintre copii în brațe. Iar acum micuța îi umple într-adevăr inima de bucurie.

 

 

Loading...