FOTO Ce fac Lora şi soţul ei când cred că nu-i vede nimeni

5.jpg

Lora şi soţul ei s-au giugiulit nonstop la petrecerea FHM
Sursă foto:Click!
Citeste tot despre: 

Cine spunea ca pasiunea piere după căsătorie s-a înşelat. Exemplul îl dau chiar Lora şi soţul ei, care nu contenesc să se giugiulească oriunde s-ar afla.

La petrecerea FHM care a avut loc vineri seara într-un club din Capitală, Lora nu a avut ochi decât pentru soţul ei. Cântăreaţa a stat chiar lângă Andreea Bălan, cu care s-a conversat şi s-a distrat, dar nu a uitat nici de partenerul de viaţă. Cei doi s-au s-au sărutat şi s-au îmbrăţişat toată seara, soptindu-şi la ureche doar ei ce vorbe dulci.

1.jpg

Lora şi soţul ei îşi doresc foarte tare un copil
Sursă foto:Click!

2.jpg

Sursă foto:Click!

3.jpg

Sursă foto:Click!

6.jpg

Sursă foto:Click!

S-au căsătorit în 2012

Lora şi Dan Badea s-au căsătorit acum doi ani, după doi ani de relaţie. Cântăreaţa şi soţul ei îşi doresc foarte mult să devină părinţi, dar până acum au amânat planurile din cauza unor probleme de sănătate pe care le-a avut blonda.

Loading...

Citește și

  • Lora pune mare preţ pe cariera ei. Blonda, care în ultima vreme a cucerit publicul şi prin prestaţiile ei în emisiunile de la tv, "Te cunosc de undeva " şi "Drumul spre altar" de la Euforia TV, recunoaște că atunci când lucrează la un proiect nu vrea să fie deranjată.

  • Mihai Trăistariu nu se sfieşte să pună punctual pe "I" şi să spună cum funcţionează lucrurile în industria muzicală autohtonă. Cântăreţul susţine că pentru a-şi atrage mai mulţi fani, artiste talentate precum Andra, Delia sau Lora au fost nevoie să facă anumite compromisuri şi să adopte ţinute provocatoare.