VIDEO Aşa se bea vara asta la mare!

Roxana Ionescu: Vedeta a sorbit cu poftă din imensul cocktail

Roxana Ionescu: Vedeta a sorbit cu poftă din imensul cocktail
Fotografii: Mihai Ionescu

Distracţia e cuvântul de ordine pe litoral! Plaja din Mamaia a fost înţesată de vedete în weekend-ul ce tocmai a trecut. VIP-urile noastre s-au bronzat, au dansat, s-au relaxat la terase şi s-au răcorit cu băuturi care de care mai fistichii.

Unde-i muzică de joc şi voie bună nu poate lipsi “Mama Natură”! Voluptoasa Roxana Ionescu a lăsat Capitala pentru distracţia de la malul mării. Blonda s-a distrat pe cinste la o petrecere pe plajă, unde a dansat non-stop. Cu o cămăşuţă roşie ca focul trasă peste trupul perfect bronzat, Roxana i-a impresionat pe masculii din zonă cu mişcările ei lascive.

Randi: Cântăreţul a băut whisky la malul mării

Randi: Cântăreţul a băut whisky la malul mării

Însetată, vedeta s-a răcorit cu un imens cocktail, cu whisky şi limonadă. Nu la fel de energic a fost Ciprian Marica.

Ciprian Marica: Fotbalistul s-a delectat cu şampanie

Ciprian Marica: Fotbalistul s-a delectat cu şampanie

Fotbalistul a lenevit toată ziua la terasa de fiţe pe care tocmai şi-a deschis-o. Cum nu era nici o gazelă prin preajmă, atacantul naţionalei şi-a înecat amarul într-un pahar de şampanie.

Chelnerii au avut grijă să i-l umple de fiecare dată. Vedetele noastre au fost nedezlipite de paharele de băutură. Până şi accesoriile de fiţe sau telefoanele mobile au pierdut teren în faţa valurilor de alcool.

What’s Up: Artistul şi iubita lui s-au răcorit cu limonadă

What’s Up: Artistul şi iubita lui s-au răcorit cu limonadă

What’s Up şi iubita lui au încins câteva dansuri pe nisipul fierbinte. Obosiţi de la atâta mişcare, cei doi îndrăgostiţi şi-au reîncărcat bateriile cu câteva pahare de limonadă. Romantic incurabil, cântăreţul Randi a petrecut până în zori într-un club, după care s-a dus pe plajă să se pozeze cu răsăritul. Nu singur, ci însoţit de câţiva prieteni şi de un pahar de whisky.

Kiriţă la sezlong, Mărcuş la carnaval!

Giani Kiriţă a purtat slip în culorile lui Dinamo

Giani Kiriţă a purtat slip în culorile lui Dinamo

Giani Kiriţă şi-a etalat tatuajele pe plajă. Însoţit de câţiva prieteni, fostul fotbalist s-a relaxat o zi întreagă pe şezlong. Nu s-a încumetat să se arunce în valurile mării, fiind prea ocupat să admire fetele frumoase care se perindau prin zonă.

Sorin Mărcuş şi Florentina au mers la Carnaval

Sorin Mărcuş şi Florentina au mers la Carnaval

Fotoreporterii Click! i-au surprins la mare şi pe Sorin Mărcuş şi Florentina Opriş. Cei doi îndrăgostiţi au participat la Carnavalul de la Mamaia. Mai îndrăgostită ca niciodată, Florentina a zâmbit în permanenţă şi nu şi-a scăpat din ochi iubitul.

Loading...

Citește și

  • După ce a bifat şi ea lista vedetelor care au trecut printr-un divorţ, Roxana Ionescu s-a refugiat în dans. Vedeta a mărturisit că viața după despărțire este frumoasă și se bucură că nu a trecut printr-o adevărată traumă.

  • O veste şoc a făcut înconjurul lumii mondene la mijlocul săptămânii trecute. Fotbalistul naţionalei, Ciprian Marica, a fost văzut într-un club din Bucureşti distrându-se până după miezul nopţii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1