FOTO Andreea Marin, mai fericită ca niciodată! Vezi care este motivul

andreea.jpg

andreea marin tuncay plimbare seara
Andreea Marin şi-a găsit fericirea în braţele medicului turc
Foto: Arhivă personală

Îndrăgita prezentatoare de televiziune şi iubitul ei s-au grăbit să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă! Astfel, Andreea Marin (39 de ani) şi Tuncay Ozturk (27 de ani) au plecat deja într-o vacanţă de neuitat, la Sibiu, după care vor merge la New York.

Anul acesta vor petrece Crăciunul şi Revelionul în familie, în ţară! Aflaţi, de curând, la Sibiu, Andreea Marin şi Tuncay au profitat de vremea frumoasă de afară şi au vrut să facă o plimbare la orele serii.

Frumoasa brunet a ţinut cu tot dinadinsul să imortalizeze momentele şi s-a lăsat fotografiată alături de partenerul ei de viaţă, mai fericită ca niciodată. Imaginile publicate de vedetă, pe contul personal de Facebook, îi înfăţişează pe cei doi iubiţi îmbrăţişaţi, sărutându-se cu patimă. "Sărbători minunate şi căldură în suflete vă dorim tuturor!", a scris Andreea Marin, pe reţeaua de socializare.

marin.jpg

andreea marin tuncay plimbare seara
Andreea Marin, mai fericită ca niciodată lângă iubitul ei turc
Foto: Arhivă personală

Andreea Marin a vrut să îi arate iubitului ei cât de frumoase sunt meleagurile Sibiului. "Sibiul e o alegere minunată în preajma sărbatorilor de iarnă! Mi-am dorit ca soţul meu să vadă un loc nou pentru el din ţara noastră şi să simtă căldura sărbătorilor noastre, tradiţiile, bucuria, luminile împodobind casele, străzile, târgul dedicat lui Moş Crăciun... Am ales spontan, nu ne-am făcut planuri din timp şi a fost minunat aşa!", a adăugat vedeta pe Facebook.

andreea_2.jpg

andreea marin tuncay plimbare seara
Andreea Marin şi medicul Tuncay Ozturk şi-au oficializat relaţia la începutul acestui an
Foto: Arhivă personală

Andreea Marin şi Tuncay Ozturk şi-au oficializat relaţia la începutul acestui an. Anunţul a fost făcut chiar de turc, pe o reţea de socializare şi a luat prin surprindere pe toată lumea.

andreea_3.jpg

andreea marin tuncay plimbare seara
De curând, Andreea şi Tuncay au vizitat oraşul Sibiu
Foto: Arhivă personală
Loading...

Citește și

  • A fost căsătorită cu doi bărbaţi plini de bani, însă a ajuns la concluzia că liniştea căminului nu înseamnă bogăţie. Andreea Marin a spus recent "da" pentru a treia oară unui tânăr cu o inimă de aur, dar fără prea multă "putere" financiară.

  • Se pare că Andreea Marin (38 de ani) şi medicul Tuncay Ozturk (27 de ani) şi-au oficializat relaţia. Anunţul a fost făcut chiar de turc pe o reţea de socializare şi a luat prin surprindere pe toată lumea. Se pare că evenimentul a avut loc înainte de Crăciun, în România, potrivit Antena Stars.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1