FOTO Andreea Esca, la sală împreună cu fiica ei! Cum arată vedeta

Andreea Esca îşi trăieşte viaţa într-un ritm alert

Andreea Esca îşi trăieşte viaţa într-un ritm alert
Andreea Esca îşi trăieşte viaţa într-un ritm alert
FOTO Facebook
Citeste tot despre: 

Celebra prezentatoare tv Andreea Esca a acceptat o nouă provocare! Ştirista s-a lăsat fofografiată la sala de sport, alături de fiica ei, Alexia.

Andreea Esca şi fiica ei au mers la sală, acolo unde au realizat o şedinţă foto incendiară. În plus, se ştie deja că vedeta ProTV face pilates de trei ori pe săptămână.

Aceasta a postat pe contul personal de Facebook o imagine în care apare alături de fiica ei, la sala de sport, ambele fiind îmbrăcate în costume special de mişcare.

esca_sala.jpg

Andreea Esca şi fiica ei, Alexia
Andreea Esca şi fiica ei, Alexia
Foto: Facebook

"Sport şi distracţie în familia noastră!" a scris Andreea Esca pe Facebook.

Prietenii virtuali ai ştiristei au putut admira fizicul de invidiat al Andreei, care practică mult sport şi, în acelaşi timp, are mare grijă şi de alimentaţia ei.

Andreea Esca, în vârstă de 41 de ani, s-a căsătorit cu Alexandre Eram şi au împreună doi copii, Aris şi Alexia, în vârstă de 11 şi, respectiv, 14 ani.
 

Loading...

Citește și

  • Aşa mamă, aşa fiică! Alexia Eram Esca îşi doreşte să devină şi ea cunoscută şi face paşi mici dar siguri în carieră. Până la 14 ani, a apărut de câteva ori la „Dansez pentru tine", în calitate de invitat, iar la un moment dat a prezentat şi ştiri.

  • Andreea Esca este mama a doi copii

    Andreea Esca a fost plecată, week-end-ul care tocmai a trecut, într-o croazieră, împreună cu soţul, Alexandre Eram, şi cei doi copii, Aris şi Alexia. Asta după ce, cu toţii se întorseseră dintr-o vacanţă petrecută tot în sânul familiei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1