FOTO Andreea Bălan goală, în cadă! Le-a arătat fanilor tot

Andreea Bălan3.jpg

Andreea Balan cada goala nuditate Revelion
Andreea Bălan a tulburat spiritele printre fanii ei
Foto: Arhiva personală

După un Revelion epuizant, în care a cântat la nu mai puțin de zece evenimente, artista s-a relaxat cu o baie fierbinte, pentru a-și dezmorți spatele înțepenit de atâta dans.

Andreea Bălan a avut 10 evenimente în mai puțin de 6 ore, în noaptea dintre ani, așa că pe a doua zi s-a resimțit și a decis să se relaxeze cu o baie fierbinte, cu multă spumă. "Gata, am terminat cu brio maratonul celor 10 concerte și, în sfârșit, mă relaxez cu o baie fierbinte! La mulți ani din nou tuturor!", a scris ea pe Facebook, în dreptul fotografiei, care a ]ncins imaginația fanilor de sex masculin.

"Dar cine-i norocosul care a făcut fotografia, că îmi vine a schimba meseria", a comentata unul dintre ei. "Vreau și eu să te spăl pe spate", a afirmat altul.

Andreea Bălan în cadă.jpg

Andreea Balan cada goala nuditate Revelion
Andreea și-a alinat durerile cu o baie relaxantă
Foto: Arhiva personală

După maratonul de concerte din noaptea de Revelion, artista nu s-a simțit deloc bine, însă speră să se refacă în vacanța care urmează. "Da, cele 10 concerte de azi-noapte au reprezentat un record pentru mine şi totodată pentru un artist din România. La fiecare eveniment am cântat şi dansat 40 de minute şi am schimbat 6 ţinute - deci în total m-am schimbat de 60 de ori (încă un record). Azi nu mă mai pot mişcă deloc, mă dor picioarele şi spatele e blocat, dar mă refac în vacanţă ce vine. Sunt fericită când mă autodepăşesc şi când fac lucruri pe care nimeni altcineva nu le poate face", a mai spus ea.

Andreea Bălan2.jpg

Andreea Balan Revelion dans concert
Andreea Bălan a avut un record de concerte în noaptea de Revelion
Foto: Arhiva personală

 

 

 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea balan si michael

    Tot răul e spre bine! A vărsat lacrimi amare după infidelul Keo, însă despărţirea de fostul iubit i-a dat aripi Andreei Bălan (30 de ani).

  • A muncit pe nerăsuflate tot anul, dar se va bucura de cel mai romantic concediu alături de iubitul ei. Andreea Bălan şi americanul Michael şi-au programat o vacanţă exotică, în Asia. Acest moft o costă pe artistă peste 20.000 de euro, însă are de unde plăti. Blondina cântă o noapte pentru o lună de distracţie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1