FOTO Anda Adam, la plimbare cu noul partener! Află pe cine strânge la piept

anda.jpg

Anda Adam mireasa sexy zurlie
Anda Adam trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Andrei
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

E îndrăgostită până peste cap de noul iubit! De curând, însă, Anda Adam (34 de ani) a preferat să iasă la plimbare cu prietenul ei, un patruped adorabil.

Are o carieră de succes şi un nou partener de viaţă, Andrei, de doar câteva luni. Totuşi artista se bucură de compania amicului ei care cu siguranţă nu îi iese din voie… Este vorba despe nimeni altul decât căţeluşul ei adorabil, cel cu care a ieşit la o plimbare de seară.

Solista a publicat, de curând, pe contul personal de Facebook, o fotografie în care îl strânge la piept pe căţeluşul ei adorabil.

anda_adam_catel.jpg

Anda Adam mireasa sexy zurlie
Anda Adam este iubită de mii de fani, din toate oraşele ţării
Foto: Arhivă personală

"Hello... Noi am plecat la plimbare. Voi ce faceţi?", a scris solista pe reţeaua de socializare.

Anda Adam are o relaţie cu iubitul ei Andrei, un dansator talentat, de doar câteva luni, dar déjà se visează mireasă, a declarat artista. Ea este convinsă că, în cea mai frumoasă zi din viaţă, la propria căsătorie, va fi “sexy şi zurlie”.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Anda Adam mireasa sexy zurlie

    Nu are o relaţie cu iubitul de foarte mult timp, dar déjà se visează mireasă! Anda Adam (34 de ani) este convinsă că, în cea mai frumoasă zi din viaţă, la propria căsătorie, va fi “sexy şi zurlie”.

  • anda adam rochie cu trena eleganta masina

    De când este îndrăgostită, Anda Adam parcă a înflorit! Cântăreaţa s-a pregătit pentru un eveniment special, duminică seară, aşa că nu putea să iasă din casă oricum, ci într-o ţinută pe măsură. Artista a optat pentru o rochie strălucitoare, elegantă şi cu trenă, de care se pare că a avut mare grijă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1