FOTO Anca Serea le dă sfaturi viitoarelor mămici, de pe plajă. «Dacă simțiti senzație de greață sau amețeală..»

anca-serea-plaja2.jpg

Anca Serea este în vacanță în Turcia
Foto Instagram

Anca Serea profită din plin de perioada de relaxare înainte de a deveni mămică pentru a șasea oară. Vedeta se bucură de soare, căldură și mult timp de calitate în familie, în Turcia, alături de soțul ei, Adi Sînă, care are grijă ca viitoarea mămică să se simtă bine și să nu îi lipsească nimic. Cuplul se află în vacanță la Belek, pregătindu-se pentru marele moment în care familia se va mări. Și în vacanță, însă, Anca tot la sarcină se gândește!

Vedeta se află în cea de-a 31-a săptămână de sarcină, însă nu se ferește de soare și plajă, așa că admiratoarele sale au întrebat-o, având în vedere experiența ei, cum e cel mai indicat ca o viitoare mămică să se bronzeze fără să-și pună în pericol bebelușul. Aceasta le-a oferit imediat prietenelor ei virtuale sfaturi utile, alături de o imagine de la plajă, în care se putea observa că vedeta profită din plin de soare și de vacanță. 

Anca Serea, sfaturi pentru viitoarele mămici

„Pentru că asta este ultima zi de plajă din vacanţa asta şi vom reveni cât de curând în formula completă, după ce copiii intră în vacanţă, las aici câteva sfaturi pentru viitoarele mamici care mi-au scris. Sarcina este o perioadă atât de frumoasă pentru orice femeie, aşa că ne dorim să ne bucuram pe deplin de ea.

anca-serea-plaja1.jpg

Anca Serea le dă sfaturi viitoarelor mămici
Foto Instagram

Când este cald şi frumos afară este placut să stai la plajă sau la piscină şi să te bronzezi. Dacă iei câteva măsuri de precauţie te vei asigura că atât tu cât şi bebeluşul tu sunteti protejati de efectele razelor ultraviolet. Pentru a vă asigura că aveți parte de protectie adecvată la nivelul pielii în sarcină este important să folosiți o loțiune de protectie solară cu factor SPF minim 30 și să purtați o pălarie.

De asemenea, dacă transpirați sau intrați în apă este important să aplicați crema sau lotiunea respective. Daca nu știti care produs este sigur pentru tenul vostru, întrebați medicul sau farmacistul. Desigur, este important pe durata expunerii la soare să consumați lichide din abundență pentru a evita deshidratarea.

Loțiunile de bronzat conțin dihiroxiacetona, compus considerat țn general sigur; este indicat să așteptați pâna în al doilea trimestru pentru a-l aplica dacă doriți, dar nu sub formă de spray. Dacă simțiti senzație de greață sau amețeală cât timp stați la soare, trebuie să plecați de pe plajă sau de la soare. Deși este plăcut să te bronzezi, expunerea necontrolată, mai ales în intervalul in care radiatiile ultraviolet sunt puternice (ora pranzului), poate cauza arsuri solare.

Este întotdeauna mai bine sa previi decât să tratezi, asa ca va recomand sa aveti grijă de pielea voastră și să vă bucurați de această vară frumoasă! Și nu, nu e interzis să intrăm în apa mării sau în piscină”, a fost mesajul publicat de Anca Serea, în mediul online.
 

Loading...

Citește și