FOTO Anca Lungu şi-a dus fetiţa de patru luni la înot

anca_lungu_1.jpg

Anca Lungu nu a avut deloc emoţii pe parcursul lecţiei de înot
Foto: Arhiva personală

Natalia, fetița Ancăi Lungu, a avut parte, la numai patru luni, de prima ei lecție de înot.

Prezentatoarea Observatorului de week-end de la ora 19.00 de la Antena 1 și-a dus fetița la bazin, acolo unde micuța s-a bălăcit în voie împreună cu mămica sa.

”Prima lecție de înot a fost o bucurie. Nataliei îi place foarte mult în apă, am observat asta încă de la primele băițe, așa că la bazin a fost în elementul ei. Până și instructorul a fost impresionat de faptul că Natalia aproape a reușit să facă pluta. Sunt foarte mândră de ea”, a povestit Anca.

Prezentatoarea Observatorului ma mai adăugat că lecția de înot a fost lipsită de emoții și că le recomandă mămicilor să facă mișcare împreună cu bebelușii lor, atât cât le permite vârsta și după o bună documentare.

”N-am avut emoții, pentru că știam cât de mult îi place în apă. În schimb, am fost extrem de fericită să văd cât de veselă și neînfricată este în apă. Întotdeauna mă documentez și încerc să fac cele mai bune alegeri pentru bebelușul meu. Așa am aflat că e mult mai bine ca bebelușul să meargă la un bazin cu apă filtrata cu sare. Dacă nu exista probleme de sănătate, dupa 3 luni bebelușul poate fi băgat în piscină sau în apa mării. Sportul înseamnă dezvoltare armonioasă și sănătate, adică tot ceea ce își dorește o mamă pentru copilul ei. De aceea îmi doresc ca Natalia să practice înotul de mică”, a completat vedeta Antena 1.  

  • Foto: Arhiva personală
  • Foto: Arhiva personală
  • Foto: Arhiva personală
  • Anca Lungu nu a avut deloc emoţii pe parcursul lecţiei de înot
    Foto: Arhiva personală
  • Maximize

1/4
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1