FOTO Anamaria Prodan, din nou cu sânii goi, la 12 ani de când a pozat în Playboy! Imaginea care îi poate închide contul

anamaria-prodan1.jpg

Anamaria Prodan, în sânii goi pe internet
Foto: Arhivă personală

Anamaria Prodan, în vârstă de 47 de ani, și-a obișnuit admiratorii cu apariții care mai de care mai îndrăznețe în ultima perioadă, fie ele la evemimente mondene sau pur și simplu pentru „o aroganță” pe internet.

După ce s-a prezentat la petrecerea VIVA! 2019 într-o rochie extrem de transparentă, prin care se putea zări cu ușurință atât de decolteul, cât și perechea de chiloți pe care a purtat-o, se pare că impresara a decis să renunțe de tot la textilă de această dată.

Anamaria Prodan, fără sutien pe internet

Anamaria a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare la bustul gol, cu sânii acoperiți doar de lungimea părului, iar asta nu e tot! Pentru cei care preferă unele fetish-uri în dormitor, „sexy impresara”, așa cum a fost supranumită, a ales să poarte și un ham din curele, asortat cu dres plasă. 

Fanii au fost, bineînțeles, în delir, chiar dacă tabere au fost, ca de obicei, împărțite: în timp ce unii aclamă, alții critică. Însă comentariile negative sunt cea mai mică problemă a Anamariei, care s-ar putea alegere cu ștergea imaginii de pe rețeaua de socializare sau chiar avertizarea cu blocarea temporară a contului, având în vedere că politicile Instagram cu privire la nuditate sunt destul de stricte. 

anamaria-prodan-dezbracata.jpg

„Nimeni nu mă poate opri”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii
Foto: Instagram

De dragul vremurilor bune însă, pe când poza în Playboy acum 12 ani, Anamaria Prodan a lăsat deoparte orice inhibiție și s-a pozat extrem de îndrăzneț. Pentru aceasta imaginile în cauză nu sunt deloc un motiv de rușine, Anamaria recunoscând la un moment dat că și-ar lăsa și fiicele să pozeze în reviste pentru adulți, dacă ele și-ar dori acest lucru. 

Anamaria Prodan a declarat, de asemenea, că iși dorește să apară într-un nou pictorial Playboy când va împlini vârsta de 50 de ani. Femeia de afaceri susține că „toți bărbații o vor”. Momentan însă, până când își va îndeplini acest vis, Anamaria alege să mai publice din când în când imagini incendiare pe rețelele de socializare.

Iar această rețetă se pare că dă roade, având în vedere că aceasta a ajuns la 539 de mii de urmăritori pe Instagram. „Gigi (Becali n.r) îmi spune «Tată, nu e bine să faci așa ceva, nu e firesc». Dar eu i-am zis «Patroane, sunt cea mai frumoasă și ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Dacă nu-ți place nu te mai uita”, spunea Anamaria Prodan, la momentul declarațiilor. 

Loading...

Citește și

  • Sexy impresara Anamaria Prodan (47 ani), care duce un trai de lux în Dubai, revine pe micile ecrane cu reality-show-ul ”Prodanca şi Reghe. Preţul succesului”, care va fi difuzat din februarie la Antena Stars. Din banii câştigaţi ca impresar de fotbal, vedeta tv are colecţii de ceasuri, bijuterii şi case. Cadourile pe care le primeşte de la soţul ei sunt şi ele impresionante. Chiar luna trecută a primit o geantă de 300.000 €.

  • Artiştii sunt mari iubitori de animale pentru care au dat în unele cazuri şi sute bune de euro. Totuşi, cu ani în urmă, unii dintre ei nu credeau că vor avea în casă atâtea patrupede. Chiar dacă au un program foarte încărcat, Aurelian Temişan, Cezar Ouatu şi Anamaria Prodan se bucură în familie şi de compania unor pisici absolut superbe.