FOTO Adio, siluetă! Anca Badiu, greu de recunoscut după ce s-a îngrăşat enorm din cauza bolii

Anca Badiu, în septembrie 2013

Anca_Badiu_în_septembrie_2013
Anca Badiu, în septembrie 2013
Citeste tot despre: 

Anca Badiu trece prin moment cumplite din cauza problemelor de sănătate, care au făcut-o să piardă controlul kilogramelor. Cântăreaţa este greu de recunoscut şi spune că problemele cu greutatea au apărut din cauza stresului care a provocat un dezechilibru emoţional.

Anca Badiu a spus adio formelor apetisante cu care stârna pasiuni firbinţi în rândul bărbaţilor. Astăzi, cântăreaţa este greu de recunoscut, după ce kilogramele acumulate au făcut-o de nerecunoscut.

Vedeta a povestit în cadrul unui interviu telephonic acordat Antena Stars că problemele de sănătate au apărut din cauza stersului care a dus la un dezechilibru emoţional. Anca Badiu a spus că face tot posibilul pentru a-şi ţine greutatea sub control, dar degeaba.

"Toată lumea mă întreabă care este motivul pentru care am aceste probleme. Nu se ştie cauza. Probabil stresul m-a dezechilibrat emoţional. Încerc să trec peste lucrul ăsta, fac terapie, exerciţii de relaxare, plimbări lungi. Nu mă interesează să revin pe piaţa muzicală. Momentan îmi caut liniştea, vreau să-mi adun gândurile şi să-mi revin. Am probleme cu astmul. Îi rog pe jurnalişti să nu mă mai jignească, sunt într-o perioadă nu tocmai ok", a declarat prin telefon la Star Magazin, Anca Badiu.

Anca Badiu, în septembrie 2012

Anca Badiu, în septembrie 2012

Anca_Badiu_în_septembrie_2012
Anca Badiu, în septembrie 2012

Anca Badiu, în decembrie 2011

Anca Badiu, în decembrie 2011

Anca_Badiu_în_decembrie_2011
Anca Badiu, în decembrie 2011
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1