FOTO Adi Minune s-a făcut blond! "Semăn cu Brad Pitt?"

Adrian Minune

Adrian Minune
Adrian Minune
Foto Click!

A ţinut regim de trei ori şi a renunţat pe nepusă masă. De fiecare dată când a intrat la dietă, Adrian Minune a păţit-o rău de tot, aşa că nici nu mai incape vorba să ţină regim. Pentru că a pierdut pariul făcut cu Măruţă în vară înainte de vacanţă şi nu a reuşit să slăbească 10 kilograme, manelistul s-a vopsit blond.

Adrian Minune este un om de cuvânt. De asta s-a convins şi Cătălin Măruţă după ce manelistul a acceptat să se vopsească blond în prima ediţie a emisiunii "La Măruţă" de după vacanţa de vară. La braţul a două tinere tot blonde, manelistul şi-a făcut apariţia în platou şi şi-a etalat mândru noul look.

minune_blonde.jpg

Adrian Minune s-a ţinut de promisiune şi şi-a schimbat radical look-ul
foto: captură Pro Tv

 

min.jpg

Adrian Minune
foto: captură Pro Tv

Semăn cu Brad Pitt? Parcă am 81 de ani! De ce să ţin eu regim? De fiecare dată când am intrat la dietă s-a întâmplat ceva. Îmi amintesc că eram la mare şi mâncam pepene cu brânză, eram numai pacheţele, dar din senin s-a ivit un scandal şi am zis că iar muream nemâncat. Am comandat  friptură şi am lăsat baltă dieta. Ultima dată am făcut praf maşina. Am abandonat dietele, este clar că atunci când vreau să slăbesc, se întâmplă ceva", a povestit Adrian Minune la emisiunea " La Măruţă".

adi_minune.jpg

Manelistul s-a vopsit blond după ce a pierdut un pariu
foto: captură Pro Tv

Manelistul avea în luna iunie 68, 9 kilograme, iar acum acul cântarului i-a indicat 68 kilograme. El a dat jos doar 900 de grame în loc de 10 kilograme, aşa cum făcuse pariu cu prezentatorul Pro Tv, motiv pentru care s-a vopsit blond. 

minune.jpg

Adrian Minune a încercat de trei ori să ţină dietă
foto: captură Pro Tv
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1