Tuncay, nedezlipit de asistenta blondă, după divorțul de Andreea Marin!

zana.jpg

tuncay
Tuncay este consolat de o blondă
Foto: Arhiva personală

Tuncay Öztürk nu pare deloc să fie zdruncinat după divorţul de Andreea Marin. Fostul soţ al Zânei nu a aşteptat mult până să se afişeze cu o blondă, ba chiar să publice câteva fotografii cu aceasta.

Fostul soţ al Andreei Marin nu suferă deloc după divorțul de Andreea Marin. Se pare că acesta este consolat de o blondă mult mai tânără decât jurata de la „Uite cine dansează”. La nici 24 de ore de la divorț, Tuncay a publicat pe contul său de Facebook mai multe fotografii de la centrul său medical. În fiecare poză acesta era alături de asistenta lui, o femeie blondă și voluptoasă.

tuncay.jpg

tuncay
Tuncay este consolat de secretara lui
Foto: Arhiva personală

Să fie aceasta următoarea doamnă Tuncay, sau doar prietena cea bună care îi alină lui Tuncay suferința după divorț?

În urmă cu trei luni, aflam vestea că Tuncay și Marin nu au o căsnicie atât de frumoasă, pe cât încercau să dovedească și că vor divorța. Chiar dacă s-au speculat fel și fel de motive ce au dus la acest eveniment, Zâna nu a vorbit deschis despre acestea. Pozele pe care Tuncay le-a publicat lasă să se înțeleagă faptul că el și asistenta lui ar avea o ”relație deschisă” și par să se înțeleagă din priviri.

17017045_1274549932611562_3210878779572906893_o.jpg

tuncay
Tuncay şi secretara lui
Foto: Arhiva personală

Nu e prima dată când fostul soț al Zânei este surprins în preajma blondinei.

tuncay_o.jpg

tuncay
Tuncay şi secretara lui par să se înţeleagă foarte bine
Foto: Arhiva personală
loading...
Loading...

Citește și

  • De ieri, Andreea Marin este oficial o femeie liberă! La trei luni de când a anunţat că divorţează de Tuncay Ozturk, magistraţii de la Judecătoria Buftea i-au pus pe cei doi faţă în faţă şi le-au dat dreptul să-şi semneze destinul. Nu s-au salutat, au plecat separat şi s-au îmbrăcat total diferit.

  • andreea marin tuncay divort oficial

    E oficial! Andreea Marin (42 de ani) și Tuncay Ozturk (31 de ani) au divorțat, luni (27 februarie). Fotoreporterii Click! i-au surprins pe cei doi, în fața Judecătoriei Buftea, acolo unde și-au spus „adio” pentru totdeauna. Fosta „zână” a surprizelor a venit îmbrăcată într-o ținută complet albă, prin care i se putea vedea sutienul. La polul opus, medicul turc a venit îmbrăcat în negru.

  • andreea marin tuncay ozturk

    Andreea Marin (42 de ani) a decis, acum câteva luni, să-și încheie socotelile cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk, după trei ani de iubire. Ironic sau nu, chiar în luna iubirii, în preajma Valentine's Day, cei doi dau cu subsemnatul pe documentul care îi desparte definitiv.

  • În loc să se prezinte la divorţ, Tuncay Ozturk a preferat să-şi vadă de treburi. Spre disperarea Andreei Marin, care s-a prezentat extrem de punctuală la Judecătoria Buftea. La următorul termen stabilit de magistraţi, turcul trebuie să se prezinte ”mort copt”.