Fostul soţ al Lorei şi-a dus iubita la Barcelona

badea_si_madalina.jpg

dan badea madalina iubita barcelona vacanta
Cei doi se distrează în vacanţă
foto: arhiva personală

Dan Badea şi-a refăcut viaţa sentimentală după divorţul de Lora. Aşa cum artista trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu tour-managerul ei, Ionuţ Ghenu, şi fostul ei soţ, este fericit în braţele unei blonde, care nu are legătură cu lumea mondenă. Cei doi şi-au luat o scurtă vacanţă şi se distrează în aceste zile la Barcelona.

Dan Badea şi noua lui iubită formează un cuplu de câteva luni, iar de Ziua Îndrăgostiţilor, ei s-au fotografiat fericiţi împreună şi au decis că a venit să facă relţia lor publică. Semn că relaţia lor merge bine, cei doi au ales o destinaţie de vacanţă unde se află în aceste zile. Dan şi Mădălina s-au fotografiat în parc, la acvariu, dar şi pe stadionul Camp Nou, la un meci de fotbal.  

madalina_si_dan_stadion.jpg

dan badea madalina iubita barcelona vacanta
Dan şi Mădălina s-au fotografiat pe stadion
foto: arhiva personală

Nu doar dan trăieşte fericit alături de noua lui partenră, că şi Lora, care în urmă cu doar câteva luni a confirmat relaţia pe care o are cu tour managerul ei, Ionuţ Ghenu. Solista a spus că formează un cuplu de puţin timp cu el, deşi presa vehicula o apropiere suspectă între ei chiar înainte de divorţul artistei de Dan Badea.

badea_si_madalina_2.jpg

dan badea madalina iubita barcelona vacanta
Dan şi Mădălina sunt foarte îndrăgostiţi
foto: arhiva personală

Lora şi Dan Badea s-au căsătorit în 2012. La doar doi ani de la nuntă, cei doi au ajuns într-un impas şi au decis că e mai bine să meargă mai departe pe drumuri separate. cei doi au divorţat pe cale amiabilă, la notar. 

Loading...

Citește și

  • dan badea iubita madalina relatie

    Un lucru e cert în ceea ce îl priveşte pe Dan Badea: nu mai există niciun dubiu că îi plac blondele. Actorul, care a divorţat de Lora în urmă cu aproape un an şi jumătate, se pare că şi-a refăcut şi el viaţa. Gurile rele ar putea spune despre alegerea comediantului că actuala lui parteneră pare copia fidelă a fostei soţii.

  • Fostul soţ al Lorei suferă cumplit de când a divorţat de frumoasa cântăreaţa.

  • Dan badea lora despartire mariaj

    Se relaxează... pescuind. În timp ce Lora (32 de ani) nu știe cum să-și împartă timpul prețios între concertele prin țară, fostul ei soț, Dan Badea (36 de ani), se bucură de soare și vreme frumoasă în Statele Unite ale Americii.

  • dan badea dj star fizz petreceri femei goale cluburi divort lora

    Ce viaţă pe Dan Badea (36 de ani)! Fostul soţ al Lorei (32 de ani) încingea adevărate petreceri la piscină cu femei lipsite de inhibiţii. Puţini ştiu că înainte să fie cunoscut pe scena de stand-up comedy, actorul era şi gadza unor seri îmbibate din plin cu licori bahice. Badea îşi făcea veacul în cluburile de studenţi, unde anima atmosfera până în zori. A trecut mult timp de atunci, însă proverbul "lupul îşi schimbă părul, dar năravul, ba" i se potriveşte mănuşă fostului soţ al cântăreţei, care a revenit la vechile obiceiuri.