Fostul soţ al Lorei şi-a cerut noua iubită de nevastă de Revelion!

dan_badea_si_madalina_draghia.jpg

dan badea iubita madalina relatie
Dan Badea şi noua lui iubită, Mădălina, vor deveni soţ şi soţie
foto: arhiva personală

Dan Badea nu mai suferă după Lora! Deşi a fost dezamăgit în dragoste, fostul soţ al artistei a uitat necazurile prin care a trecut în amor. Comediantul şi-a refăcut viaţa cu o blondă sexy, care nu are legături cu lumea mondenă, şi de care s-a îndrăgostit nebuneşte, căci în noaptea de Revelion şi-a cerut partenera de soţie. Momentul a fost fabulos!

Vacanţa lui Dan Badea în America s-a materializat cu o cerere în căsătorie şi un răspuns pozitiv din partea tinerei care a reuşit să-l facă să o uite Lora, fosta soţie. Dan Badea şi iubita lui, Mădălina Drăghia, au trecut în noul an aprope soţ şi soţie. Actorul de stand-up comedy şi-a luat inima în dinţi şi nu a mai aşteptat până în România. De Revelion, el a pregătit un frumos inel de logodnă pe care i l-a oferit frumoasei lui iubite într-un cadru de vis, la Las Vegas.

dan_badea.jpg

dan badea madalina draghia cerere in casatorie america inel de logodna
Dan Badea a aşteptat Revelionul ca să-şi ceară iubita în căsătorie
foto: arhiva personală

"Locul perfect. Momentul perfect. Femeia perfectă. Mă pun într-un genunchi. Scot inelul. Întreb cu sufletul la gură: Vrei să fii soţia mea? Şi am primit răspunsul perfect: DA", a scris Dan badea la descrierea fotografiei care spune mai mult decât o mie de cuvinte. 

Mădălina Drăghia este prima femeie cu care dan Badea a fost văzut după divorţul de Lora. Cei doi formează un cuplu de aprope an an şi jumătate, dar abia anul trecut de Ziua Îndrăgostiţilor au decis să-şi facă publică relaţia. 

iubita_badea.jpg

iubita dan badea madalina draghia fost sot lora
Mădălina se laudă cu un frumos inel pe care îl poartă deja pe inelar
foto: arhiva personală

"Este o femeie superbă şi o iubesc foarte mult. Ne-am întâlnit în Vama Veche şi ne-am apropiat uşor-uşor. Într-o mare de negru, s-a arătat un chip frumos. Nu e stilul meu să mă bag în seamă, dar uşor-uşor am început să vorbim şi aşa… Nici măcar noi nu ne aşteptam să ajungem aici“, spunea Dan Badea.

  

Loading...

Citește și

  • dan badea iubita madalina relatie

    Un lucru e cert în ceea ce îl priveşte pe Dan Badea: nu mai există niciun dubiu că îi plac blondele. Actorul, care a divorţat de Lora în urmă cu aproape un an şi jumătate, se pare că şi-a refăcut şi el viaţa. Gurile rele ar putea spune despre alegerea comediantului că actuala lui parteneră pare copia fidelă a fostei soţii.

  • dan badea iubita noua divort lora

    La mai bine de jumătate de an de la divorţul la notar de Lora, Dan badea pare că şi-a găsit linişetea. Actorul a petrecut de 1 mai la mare alături de Cătălin Bordea şi soţia acestuia, dar în gaşca lor şi-a mai făcut loc o a patra persoană. Este vorna despre o prezenţă feminină tot blondă ca şi fosta soţie, după care comediantului pare că i s-au cam aprins călcâiele.

  • Fostul soţ al Lorei suferă cumplit de când a divorţat de frumoasa cântăreaţa.

  • Cântăreaţa şi comediantul au ajuns luni (13 octombrie) la cabinetul notarial, în jurul orei 12. Îmbrăcată casual, Lora (32 de ani) şi-a ascuns chipul sub o pereche de ochelari de soare, în timp ce Dan (36 de ani) mesteca nervos gumă. Click! a aflat ce avere au de împărțit cei doi: 3 apartamente.